VIDEO: Prijava protiv komšije koji je napao Nemanju Mirosavljeva

Policija je podnela prekršajnu prijavu protiv čoveka koji je danas fizički napao Olimpijskog reprezentativca Srbije u streljaštvu Nemanju Mirosavljeva, jer mu je smetalo što sportista uči ćerku da vozi bicikl u dvorištu njihove zgrade.

Policija je podnela prekršajnu prijavu protiv čoveka koji je danas fizički napao Olimpijskog reprezentativca Srbije u streljaštvu Nemanju Mirosavljeva, jer mu je smetalo što sportista uči ćerku da vozi bicikl u dvorištu njihove zgrade.

Kako Mirosavljev kaže za Radio 021, on je počeo da preti Nemanji još sa prozora u dvorištu zgrade u Fruškogorskoj ulici dok kamera nije bila uključena, vučući kako "prave buku". Komšija je nakon toga sišao sa sprata, počeo da mu preti, nakon čega je počeo da ga udara u glavu u telo.

"Učio sam svoju kćerkicu da vozi bicikl po prvi put i snimao to jer moja supruga nije bila sa mnom. U tom trenutku, komšija se pojavio na prozoru i počeo da viče kako mi pravimo buku, potpuno van sebe. Ja sam mu poručio da pozove komunalnu policiju, da bi on nakon pet minuta sišao dole da se obračuna sa mnom. To je bila uvreda za uvredom, bilo je i udaraca, a ja sam se trudio da se iskontrolišem koliko sam mogao", navodi Mirosavljev.

Kćerkica se uplašila zbog pretnji smrću

Prema njegovim rečima, sa dotičnim komšijom je i ranije imao mnogo problema jer su mu smetali svi zvuci koji dopiru iz stana iznad u kom Mirosavljev živi sa porodicom.

"Problemi sa njim traju već tri godine. Bukvalno nisam mogao nikoga da dovedem kući, jer od momenta kada mi uđemo u stan, počinjalo je histerično lupanje u radijator. To je išlo do te mere da je lupao i kada mi nismo bili kući - na primer, salve udaraca u radijator čuo je i moj prijatelj koji mi je hranio ribice dok sam sa ženom bio na moru", kaže ovaj proslavljeni srpski strelac.

Mirosavljev dodaje da je njegova kćerkica čula da mu nasilnik preti da će ga ubiti, zbog čega je tada pobegla u stranu i, prema njegovim rečima, od tada živi u strahu. "Ona se jako uplašila i pobegla kada je počeo da mi preti smrću, zamislite kakav je to stres za malo dete. I ona i moja supruga se konstantno plaše kada prolaze kroz zgradu, jer u pitanju je zaista neuravnotežen i opasan čovek", tvrdi Mirosavljev.

Pored toga, Mirosavljevu su u Urgentnom centru konstatovane povrede vrata i  abdomena, zbog čega su njegove pripreme za Olimpijadu u Londonu ugrožene. Naime, Mirosavljev je od posledica udaraca obnovio povredu vrata zbog koje je i ranije imao problema sa desnom rukom. On je u Urgentno centru dobio kragnu, zbog čega mu je do daljnjeg onemogućeno da trenira.

Pavličić osudio napad

Gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić  najoštrije je osudio napad na sugrađanina Nemanju Mirosavljeva. "Nikome u Novom Sadu ne može biti osujećeno pravo na slobodno kretanje i miran život, a svako ko se  nasilno ponaša i uznemirava druge, za to mora snositi posledice i odgovarati za takve postupke pred zakonom. Zahtevam od policije da, protiv lica koje je fizički napalo našeg proslavljenog sportistu, odmah preduzme zakonom propisane mere radi utvrđivanja odgovornosti", rekao je u saopštenju Pavličić.

(M.Sovilj - miodrag@021.rs)

Satiričnu verziju ove vesti pogledajte u novoj epizodi Teleplova ''Komšija i deca na biciklu''

Komentari 250

  • razočarani-novosađanin

    23.04.2012 08:26
    ko je nadležan
    kod nas u bem lilike 20-tak puta izlazila inspekcija zbog predsednika koji je napravio sebi garažicu na gradkom zemljištu uzurpirao zajedničke prostorije zemljište oko zgrade zasaadio čovek vinograd daje sam sebi platu prodavao zajedničku vodu i struju obližnjem gradilištu vređa komšije čak je i potezao pištolj i nikom ništa . zašto gospodin gradonačelnik se ne javi i uvoj prilici
  • Ivan Brukner

    11.04.2012 00:13
    nostalgija i Dalibor
    Dragi Dalibore, ako ti ista znaci - jas sam 100% na tvojoj strani, tuzno je da gradonacelnik provodi vreme analizirajuci ko je kriv za 2 mala samara.

    ja Vam obojci savetujem sa se pomirite i za***ete i nas i gradonacelnika i advokate;)

    tvoj ivan (arheoloski skart)
  • oću i ja

    10.04.2012 14:25
    biljanaaaaaaaaa
    pa javi se i meni

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti