Sahranjena poslednja žrtva požara u "Kontrastu"

Na Novom groblju sahranjena je novinarka Televizije Delta, Tamara Miladinović, poslednja od šestoro nastradalih u požaru u diskoteci "Kontrast".
Na Novom groblju sahranjena je novinarka Televizije Delta, Tamara Miladinović, poslednja od šestoro nastradalih u požaru u diskoteci "Kontrast".

Tamarin otac Branko, rekao je, opraštajući se od ćerke, da će predložiti da se mesto nesreće izravna i na njemu podigne spomenik svim žrtvama tragedije. "Da se nikada više na takav način ne izgubi nijedan mlad život, da se nijedna porodica ne zavije u crno", rekao je on, obećavši da će tu inicijativu sprovesti "ma koliko mu snage trebalo za to".

Tamara Miladinović sahranjena je uz zvuke tambura i pesme "Na te mislim" i "Tiho noći".

Sahrani Tamare Miladinović, pored članova porodice, mnogobrojnih prijatelja, kolega studenata, novinara i građana, prisustvovali su i gradonačelnik Igor Pavličić i predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović.

Tamara (25) je bila studentkinja Žurnalistike u Novom Sadu, a već nekoliko godina radila je na novosadskoj Televiziji Delta, kao voditeljka i novinarka u informativnim i zabavnim emisijama.

  • 06.04.2012 06:32
    vojvodina
    nisam majin fan, daleko od toga , ali koliko sem ja sećam ona je držala govor na sahrani žrtava Laundža
  • Nena

    04.04.2012 21:25
    Samo zajednickim snagama mozemo sve!
    Saosecam se sa Vasom boli, gospodine Branko! Budite sigurni da ce svi Novosadjani stati uz Vas i da cemo zajedno da istrajemo u toj Vasoj odluci - da se nastradalima digne spomenik! Bar na taj nacin da im se zahvalimo sto su bili deo nas!
  • TAMARA

    04.04.2012 21:00
    Pavlicicu predaj se dogorelo je! Koliko jos zrtava treba da bude da bi odgovorni platili za sve do sad? I mars u Beograd jer ti ovde nije mesto.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti