Počela druga faza asfaltiranja u Cara Dušana

Ekipe JKP "Put" danas su počele drugu fazu radova na revitalizaciji kolovoza u Ulici cara Dušana postavljanjem nosećeg asfaltnog sloja na desnoj strani kolovoza od Futoške ulice do Bulevara cara Lazara.

Ekipe JKP "Put" danas su počele drugu fazu radova na revitalizaciji kolovoza u Ulici cara Dušana postavljanjem nosećeg asfaltnog sloja na desnoj strani kolovoza od Futoške ulice do Bulevara cara Lazara.

Radovi u ovoj ulici biće završeni do kraja sledeće nedelje, tačnije do 13. aprila.

Ujedno su nastavljeni radovi na više lokacija na teritoriji grada i prigradskih naselja. Zbog radova trenutno su za saobraćaj delimično ili potpuno zatvorene ulice Đurđa Brankovića, Vojvode Šupljikca, Mladena Leskovca i Bogdana Garabandina. Sanacija oštećenja na kolovozu se obavlja na putu za Paragovo i u Kovilju, a popravka tucaničkih kolovoza na više ulica u Veterniku.

Raskopavanjem starih pešačkih i biciklističkih staza počelo je uređenje i Jevrejske ulice. Do kraja aprila biće obnovljeno 3.500 metara kvadratnih trotoara i 1.500 biciklističkih staza. U toku je prva faza radova koji se izvode na strani na kojoj je pijaca, a u drugoj fazi biće sređena i druga strana ove ulice.

Uskoro će početi i radovi na asfaltiranju kolovoza, pešačkih staza i izgradnji novih parking mesta u ulicama Lasla Gala i Alekse Šantića gde je rađena rekonstrukcija vodovodne, toplovodne i kanalizacione mreže.

  • 09.04.2012 18:07
    Djurdjevo - slusalac
    AZasto nema ulice naseg Bore Otica?
  • 06.04.2012 09:36
    kao da je juče bilo
    Da li se neko seća koliko je prošlo vremena od prošlog presvlačenja ulice Cara Dušana? Možda grešim, ali meni se čini da nije mnogo.
  • 05.04.2012 18:43
    @Autohtoni Šovinista
    Hoćeš reći, dok nije vraćen naziv ulici koja je privremeno nosila ime koje funkcionerova ćera užasno voli.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti