OKS osudio napad na Mirosavljeva

Olimpijski komitet Srbije (OKS) osudio je danas incident, u kojem je u sredu fizički napadnut reprezentativac u streljaštvu Nemanja Mirosavljev.
Olimpijski komitet Srbije (OKS) osudio je danas incident, u kojem je u sredu fizički napadnut reprezentativac u streljaštvu Nemanja Mirosavljev.

"Svaka vrsta nasilja, samim tim i ovo što se dogodilo Nemanji Mirosavljevu, je za najoštriju osudu. Brojnim aktivnostima koje OKS sprovodi, trudimo se da promovišemo upravo suprotne vrednosti, poput tolerancije, prijateljstva, uzajamnog poštovanja. Nažalost, u društvu u kome živimo, ovakvi incidenti nisu retkost", navodi se u saopštenju OKS.

Mirosavljev je napadnut juče, dok je u dvorištu zgrade u kojoj stanuje snimao ćerku kako vozi bicikl.

"Verujemo da svi zajedno moramo da radimo na tome, kako bismo došli do situacije u kojoj će ovakva vrsta ponašanja biti najoštrije osuđena i prepoznata kao apsolutno neprihvatljiva. Iskreno se nadamo da Nemanjine povrede neće ozbiljnije uticati na tok njegovih priprema, da će se brzo oporaviti i spreman dočekati Olimpijske igre u Londonu", dodaje se u saopštenju.

  • 09.04.2012 11:25
    'Nedelja'
    "Nedeljom je podnevni mir u dvorištu duže trajao. Nismo igrali fudbal, nismo udarali loptom u zid. Ćutali smo čak i dok smo igrali klikere. Tek kasnije popodne, kada se suton već prikradao preko neba, počinjali smo da govorimo glasnije i slobodnije, mada ni tada nisu naši glasovi odjekivali kao tokom drugih dana."

    David Albahari
    Objavljeno: 05/07/2010
  • who cares

    08.04.2012 08:56
    strasno
    U komentarima ima i zlobnih, i zluradih, i "sto sam ja duhovit" komentara. Suvise lako se mi zabavimo oko tudje nesrece, svi sve znamo i svi imamo svoje misljenje o svemu... Najteze i najozbiljnije stvari su one od kojih se zanemi, a za komentar ne mozete da nadjete reci. A na ovakve vesti zapenimo pa trtljamo li trtljamo. I biramo strane, i presudjujemo... Nemamo mi druga posla valjda. Ovoliko naslova i ovoliko komentara o ovom dogadjaju? Zapitajte se o kakvim velikim tragedijama i uzasima u ovoj zemlji nemamo ni najblazu predstavu. Hranite se pozitivnim informacijama i gajite pozitivne misli, ne gomilajte negativnu energiju sami sebi bespotrebno. Ili vas ipak sve ovo zabavlja? People, get your own life. Ovo je moj prvi i poslednji komentar na ovom sajtu.
  • Fer

    06.04.2012 17:34
    Mora da je lepo biti gradanin prvog reda.
    Kada se resimo nasilnika, onda cete i vi privilegovani polako da se spustate na zemlju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti