Nagrade za Toplanu i Parking servis

JKP "Novosadska toplana" ovogodišnji je dobitnik priznanja "Kapetan Miša Anastasijević" u kategoriji "Najuspešnije javno preduzeće" na području koje pokriva Regionalna privredna komora Novi Sad.

JKP "Novosadska toplana" ovogodišnji je dobitnik priznanja "Kapetan Miša Anastasijević" u kategoriji "Najuspešnije javno preduzeće" na području koje pokriva Regionalna privredna komora Novi Sad.

Nagradu je primio direktor Vladimir Jelić, a priznanje mu je uručeno u zdanju Matice Srpske. - Ovo prestižno priznanje dodeljeno je našem preduzeću zahvaljujući poslovnim rezultatima koje imamo i kvalitetu usluga koje pružamo. Zahvaljujem se svima koji su prepoznali naš kvalitet, kao i svim Novosađanima na ukazanom poverenju, koje manifestuju tako što redovno izmiruju svoje obeveze i time omogućavaju Toplani nesmetan rad - izjavio je Jelić.

JKP "Parking servis" je nagrađeno "Plaketom za izvaredna dostignuća iz informatike" u 2012. godinu, a koju dodeljuje Društvo za informatiku Srbije.

"Plaketa DIS za inovativnu primenu IT u poslovnom okruženju" dodeljuje se za implementaciju Start-Stop sistema za naplatu parkiranja, koji je osmislio tim stručnjaka "Parking servisa" iz oblasti informacionih tehnologija. Plaketa će biti dodeljena u Privrednoj komori Beograda 9. aprila.

  • Milojica

    07.04.2012 18:47
    @Pingvinka - Hvala draga
    Zena sasvim sigurno to ne bi napisala. Za upucene jasno je i zasto.
    A Komora je tek sad pokazala cemu sluzi i kako funkcionise.
  • Ђуро

    07.04.2012 18:44
    @Sale novosadjanin - kakva
    Врло велика, Сале!
  • @Demokrator - Priznanja

    07.04.2012 18:41
    Gde Vam je ova zimovala
    Ovakav genije kao sto ste Vi se odavno nije pojavio na ovom sajtu.
    Oda kada nam Slobe nema, a Vi ga jos uvek racunate u one koji opredeljuju Vasu i nasu sudbinu.
    SPO ce nam uzgraditi ekonomske sisteme, kao uspesna stranka okrenuta u pravom smeru.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti