Napravite svoj predizborni plakat

U susret predstojećim izborima, internet televizija 021web.tv pokrenula je posebnu stranicu na kojoj građani mogu sami da naprave svoj predizborni plakat i osmisle slogan.

U susret predstojećim izborima, internet televizija 021web.tv pokrenula je posebnu stranicu na kojoj građani mogu sami da naprave svoj predizborni plakat i osmisle slogan.

Ako mislite da su politički plakati dosadni i nemaštoviti i ako ste oduvek želeli da sami nešto poručite biračkom telu, sada sem šanse da se javno obratite ostalim građanima imate priliku i da besplatno letujete.

Predizborni plakat može se napraviti putem plakat-generatora internet televizije. Vaše radove sačuvajte i potom ostavite na Facebook fan strani 021web.tv da svi mogu da ih vide i da im se dive.

Dvadeset najboljih radova ući će u uži izbor. Glasanje je od 27. aprila do 3. maja, a pobednik će biti poznat dan posle izbora. Autore najboljeg plakata po mišljenju publike očekuje letovanje u Grčkoj za dve osobe.

  • Ducca

    11.04.2012 11:45
    @Redakcija
    A sta ako nemamo FB? :( Sto ne biste vi postavili, to je par klikova, ovako moram da se maltretiram sa FB, stvarno mi ne treba profil. Pa ko ima najvise like-ova dajte mu nagradu.
  • Redakcija internet televizije

    10.04.2012 09:09
    Plakati za nagradnu igru
    Ukoliko želite da sa vašim plakatom učestvujete u nagradnoj igri za letovanje u Grčkoj, morate da ga ostavite na wall naše Facebook fan strane.
  • AhbarPalamudin

    10.04.2012 05:09
    Čak Boris
    ttp://i39.tinypic.com/19sg4.jpg

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti