Grad poklonio bicikle đacima generacije

Gradonačelnik Igor Pavličić uručio je danas bicikle đacima generacije (školske 2010-2011) novosadskih srednjih škola.

Gradonačelnik Igor Pavličić uručio je danas bicikle đacima generacije (školske 2010-2011) novosadskih srednjih škola.

Bicikli su kupljeni od sredstava od iznajmljivanja gradskih bicikala "NS bajk" tokom prošle godine. - Zadovoljstvo mi je što možemo da poklonimo bicikle mladim Novosađanima koji su prošle godine bili đaci  generacije. Za dvadesetak naših najboljih učenika bicikle smo nabavili većim delom od novca koji smo prihodovali iznajmljivanjem gradskih bicikala. Nadam se da će oni biti uzorni građani Novog Sada kao što su i do sada bili - istakao je Pavličić.

Novi Sad je jedini grad u Srbiji koji ima organizovan sistem iznajmljivanja gradskog bicikla. Trenutno je aktivno pet stanica, a  građanima je na raspolaganju ukupno 125 gradskih bicikala, po 14 na svakoj stanici za izanajmljivanje.

  • 11.04.2012 14:07
    greška
    Kod gradonačelnika se podkrala greška u izračunavanju koliko ti momci i devojke imaju godina:Verovatno je mislio da su upisali prvi razred osnovne škole čim se odlučio da im na poklon da po bicikli.
  • Novosadjanin!

    11.04.2012 06:55
    Treba proveriti koliko su plaćane nadstrešnice ?
    Treba Privredni kriminal da proveri koliko je izdvojeno sredstava za nadstrešnice za bajk nadstrešnice. Priča se da su jednu nadstrešnicu plaćani lenpunih 200.000 eura?

    Koliko se za 200.000 eura moglo kupiti bicikala?

    Lopovi vratite narodne pare!
  • Blue thunder

    10.04.2012 05:17
    đaci generacije
    A šta je sa đacima generacije u osnovnim školama za tu istu godinu? Pozvao ih gradonačelnik letos i dobili neku jadnu majicu sa natpisom "mi smo ponos grada" ili tako nešto,SRAMOTA ......

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti