Pošta, pijaca i MZ u Kamenici uskoro gotovi

Sremska Kamenica trebalo bi da dobije pijacu i objekat Mesne zajednice u kojem će se nalaziti i pošta u narednih desetak dana.
Sremska Kamenica trebalo bi da dobije pijacu i objekat Mesne zajednice u kojem će se nalaziti i pošta u narednih desetak dana.

Gradonačelnik Novog Sada, Igor Pavličić, prilikom obilaska završnih radova rekao je da je prizemlje objekta predviđeno za MZ, a u suterenu će se nalaziti poslovni prostori. Na istoj adresi završava se i izgradnja pijačnog platoa površine 780 m2, na kojem će biti postavljeno oko 60 tezgi.

"Zgrada je skoro završena i treba još da prođe tehnički prijem. U toku je parterno uređenje, izgradnja prilaznih puteva i parkinga, a čim bude asfaltirano, biće postavljene tezge", naveo je Pavličić.

U okviru prostora od 320 m2 predviđenog za MZ, nalazi se i višenamenska sala.

  • pecaros

    15.11.2012 08:16
    bice bolje
    gospodo samo strpljenja sve ce to partije pozlatiti
  • neko iz mase

    11.04.2012 21:26
    posto zivim 150 metara odatle prozvan sam da kazem i ja nesto. Kakvo je ruglo bilo sad ce biti bolje. Neka je razlog ovoga i izbori, nema veze. Tamo su se legle zmije i pacovi. Sve je bolje od onoga ranije. Bar da su izbori svake godine, ziveli bi bolje.
  • John

    11.04.2012 07:55
    Kakva slucajnost, bas pred izbore. A sto to nije uradjeno 2008-e ili 2009-e, nego bas sada?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti