Austrija partner poljoprivrednog sajma

Ovogodišnji Međunarodni poljoprivredni sajam obeležiće nastup kompanija iz Austrije, koja je zemlja partner te sajamske priredbe, izjavio je direktor Novosadskog sajma Goran Vasić.

Ovogodišnji Međunarodni poljoprivredni sajam obeležiće nastup kompanija iz Austrije, koja je zemlja partner te sajamske priredbe, izjavio je direktor Novosadskog sajma Goran Vasić.

On je rekao da će austrijske kompanije tokom sajma promovisati dostignuća iz oblasti organske poljoprivrede, obnovljivih izvora energije, poljoprivrednih tehnologija i stočarske proizvodnje. "Uz edukaciju poljoprivrednika, ključni segment nastupa biće posvećen predstavljanju potencijala za saradnju na zajedničkim projektima u okviru Dunavske strategije", rekao je Vasić.

On je najavio da će prvog dana sajma biti potpisan ugovor o saradnji kompanija iz Austrije i Srbije. Trgovinski savetnik u ambasadi Austrije u Srbiji Andreas Hajdentaler, rekao je da će tog dana biti ozvaničeno partnerstvo jedne kompanije iz Austrije i Srbije, ne želeći da iznosi više detalja o tome.

Prvog dana sajma, 12. maja, u Kongresnom centru biće održan biznis-forum o ekologiji, na kojem je planiran dolazak predstavnika Evropske komisije.

  • ns

    12.04.2012 17:47
    zemlja je random select, koja se upeca, jer titula zemlje partnera novosadskog sajma puno košta a malo donosi. parking i ulaznice su krađa za sebe, ne daj bože da se ogladni il' ožedni tokom posete sajmu...
  • novosađanin

    11.04.2012 15:47
    zahtev
    Novosadski sajam da smanji cene svojih ulaznica i da odredi dan kada će biti porodična poseta, ( cena jedne ulaznice za ulazak porodice).
  • sale novosadjanin

    11.04.2012 12:13
    eto,
    nasa matica podrzava i pomaze nas sajam.
    lepo !!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti