Petrovaradinci protiv kamiona

Građani Petrovaradina nedelju dana potpisuju peticiju tražeći izmeštanje kamiona koji skoro svakog minuta prolaze Preradovićevom i Reljkovićevom ulicom.  
Građani Petrovaradina nedelju dana potpisuju peticiju tražeći izmeštanje kamiona koji skoro svakog minuta prolaze Preradovićevom i Reljkovićevom ulicom.

Građani kažu da od buke kamiona koji neprestano prolaze ne mogu mirno da spavaju, a da zbog prašine ni prozore ne mogu širom da otvore. Dodaju se se zbog prolaska kamiona tresu kuće i otpadaju fasade.

Pijačari su svi potpisali peticiju u nadi da će se stvari promeniti, jer kada istovaraju robu na putu do pijace na kom se jedva mimoiđu kamioni, boje se da neko ne izgubi glavu, piše "Blic".

Potpisivanje peticije nastavlja se sledeće nedelje na glavnom ulazu u Petrovaradinsku pijacu.

  • Lucia

    17.04.2012 10:17
    korumpirana policija
    Kao neko ko mnogo sati provede na putevima, mogu reci da policija zaustavlja kamione..
    Desava se da ih na nekoj deonici danima zaustavljaju, e sad da li ih i kaznjavaju, to vec nisam sigurna. Jer da oni par puta plate kaznu sto se pretovarenim kamionom u tranzitu voze po lokalnom putu a ne autoputu, ne bi vise.
    Ali kad oni ucackaju koju suskavu novcanicu policajcu, i dobro i njima i policiji.
    Cim se policija tri dana makne sa te deonice, evo njih opet.I tako u krug.
    I ona mi imamo razvaljene puteve pune rupa, guzve na putevima i puno saobracajki..
  • Ćevara

    16.04.2012 05:57
    Anonimusu / iz njihove kože !!!
    Ne ide ni jedan vozač preko Venca što voli već što ga je Gazda naterao, da mu uštedi na gorivu, da skrati vreme, da mu danas siroti vozač napravi 6 tura a ne 4. U tome je problem ! Da Borovice i dr. se obogate preko noći. Pogledajte takografe tim šoferima... spavaju 4 sana dnevno.. otud i toliko nesreća. Zato udaraju u kuće po Petrovaradinu, uteruju ljudima šlepere u dvorišta i gaze decu. E tu je problem! Neka ide autoputem pa i kad zadrema neka sleti u kukuruze, bar će ostati živ i neće nikog masakrirati...
  • Ćevara

    16.04.2012 05:51
    Dal ima neko pametan ??
    Da na ulasku u Srbiju naplaćuje VINJETU kao cela Evropa, svi stranci bi išli samo autoputem. Da domaćim kamionima isto tako pri registraciji naplate 30 puta veću drumarinu svi bi išli autoputem! Treba se setiti i prepisati io Evrope!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti