Vratio vlasniku telefon vredan 650 evra

Komunalni policajac Dušan Mirković našao je HTC telefon vredan 65.000 dinara i vratio ga vlasniku.
Komunalni policajac Dušan Mirković našao je HTC telefon vredan 65.000 dinara i vratio ga vlasniku.

Telefon je našao u Ulici Laze Telečkog a, iako je telefon daleko vredniji od njegove plate, kaže da nije želeo da zadrži za sebe nešto što mu ne pripada. Mirković, koji tom prilikom nije bio na dužnosti, kaže da je student koji je izgubio telefon prilikom preuzimanja doneo dokumentaciju, kako bi se videli serijski brojevi.

Otac ovog mladića D. B. kaže za "24 sata" da je svestan u kakvom vremenu živimo i da bi se većina ljudi polakomila na tako skup telefon. Nada se da će imati prilike da se upoznam s Mirkovićem kako bi mu se uživo zhvalio.

On dodaje kako je njegov sin pre gubitka telefona imao sličan peh, te da se nije nadao da će uspeti da pronađe telefon. Kaže da je nedavno u taksiju zaboravio torbu koju je nosio s treninga i u kojoj je imao lična dokumenta, novac i ključeve od stana. Pošto nije zvao taksi nego je ušao u vozilo na stajalištu, nije znao koje udruženje je u pitanju, mada je upamtio kola. Zvao je brojna taksi udruženja, ali mu to nije pomoglo da pronađe stvari.

  • novosađanin

    18.04.2012 20:20
    kom. pol. - ns
    Komunalna policija u N. Sadu dobila je ovih dana novu igračku. Dobiće ganc nove biciklove da mogu leti mirno i bezbrižno zujati ulicama, parkovima, kejom u traženju sitnih prodavaca svega i svačega. A dali ste čuli da su neki ozbiljni problem rešili - niste. To nije u njihovoj nadležnosti.
  • Ćevara

    18.04.2012 08:09
    Nagradjivanje...
    U ovoj državi je Nerad dobro isplativ posao, i on se toliko ljudima uvuče u krv da kad urade "zrnce" od posla (za koji su inače debelo plaćeni) onda očekuju Nagradu, odlikovanje, da o njima pišu novine ... Oni se šetaju ulicama, razgledaju izloge.... zamislite koliko ih ni ne dolazi na posao u svim javnim preduzećima koji su došli preko partijskih veza pa niko ni nesme da pita za njih. A i kakvi su strućnjaci bolje da i ne dolazz...
  • TATAAAAA

    18.04.2012 07:27
    nemoj biti stipsa!
    Kupi detetu chipovanu torbu! A chip i u glavu jer ce i nju uskoro zaboraviti...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti