I penzioneri prave incidente u javnom prevozu

Sudeći prema svedočenju jedne od slušateljki Radija 021, incidente na javnim mestima ne izazivaju samo mladi, već i neki od najstarijih Novosađana.
Sudeći prema svedočenju jedne od slušateljki Radija 021, incidente na javnim mestima ne izazivaju samo mladi, već i neki od najstarijih Novosađana.

Ona kaže da je u gradski autobus na liniji broj devet kod Spensa ušla u ponedeljak ujutru oko osam sati, kao i svakog dana kada ide na posao, te da tom prilikom jednog starijeg gospodina zamolila da pomeri ruku, jer je iza nje bilo još nekoliko putnika. "Gospodin je bio vrlo grub, ali to još ništa strašno nije bilo. Rekao je: "Gde da se pomerim? Šta ti hoćeš?". Ostala sam u šoku, nisam znala kako da odreagujem. Prosto sam gurnuta bila i stisla sam se uz gospodina koji je odjednom skočio", kaže naša sagovornica.  

Ona tvrdi da ju je čovek, za kojeg procenjuje da ima između 70 i 80 godina, prvo blago udario rukom, da bi potom zamanuo štakom, ali da su ga na sreću savladala dva putnika. "Ja sam samo kazala: "Treba da vas je stid sede glave". Kasnije sam saznala da je on u autobus ušao nekoliko stanica pre mene i da je već imao konflikt sa šoferom", kaže naša sugrađanka.

On dodaje da nikada pre nije prisustvovala pokušaju fizičkog razračunavanja u autobusu, a da ju je posebno iznenadilo što je akter bila starija osoba. (D.S.)

  • 19.04.2012 15:56
    Po balavurdiji, koja se ovde uglavnom javlja, mogu da zaključim da bi im bilo najbolje da penzioneri, a i stariji ljudi, uopšte ne postoje. Njih bi trebalo odmah sahraniti. Jedva čekam da ti isti likovi ostare, pa će im sve biti jasno: i zapitkivanje i nervoza i bolovi i nerazumevanje mladih (a kako se sada ponašaju - neće nikoga ni vaspitati da ih u starosti poštuje)!
    A nevaspitanih i prostih uvek ima, najviše među mladima!
  • 19.04.2012 15:02
    Ovaj komentar nije direktno vezan za nepristojne putnike u GRAS-ovim bus-ovima,
    ali ima dodirne tacke sa drskoscu GRAS-ovih vozaca
    Danas 19.04.12 godine vreme 16:10 min,mozda koji minut vise, jer u Kotorskoj ulici bus je bio u 16:20min
    Znaci linija 12, br vozila 889, ja putnik ulazim u navedeni bus na bul cara Lazara, jedna stanica pre limanske pijace
    Imam jedino 1000 din, ulazeci u bus pitam vozaca
    "da li ce biti prolema u vracanju kusura, jer nema nista sitno kako bi platio kartu

    vozac"ne nece biti" i vraca kusur ,kad ono zakinut kusur za 5 dinara
    pitam vozaca," a 5 dinara", i kaze da cu kasnije dobiti kusur
    do ulice Ive Andrica, ulazili putnici neko je pokazao pokaznu kartu,
    a putnici koji su davali 50 din za kartu NISU DOBIJALI kusur od 5 din

    Kazem vozacu da u ul. F Klare ima trafika, te neka ode da usitni novac zbog kusura
    odgovor,
    a sto ste dali 1000 din-ponovim sve sto je receno prilikopm ulaska u bus... vozac ne haje
    Tada vozacu kazem da li je i 50 din KRUPAN NOVAC
    jer NI JEDNOM PUTNIKU NIJE VRATIO KUSUR
    vozac je zeleo da se raspravlja samnom, ali ja nisam,s tim sto je jedna putnica u H.Pinkija usla u bus i dala tacan iznos za kartu, te mi vozac vrati kusur

    Zato bi svi VOZACI trebali da imaju ispred sebe-kao taksisti-, legitimaciju sa fotografiom i punim imenom i prezimeno, da znamo ko nas krade
    Vreme voznje je u spicu, pa vidite koliko jedan "siromah" vozac uspe da iskesira gotovinu na racun putnika
  • Posmatrač

    19.04.2012 08:51
    Budala je budala bez obzira koliko godina nosi
    Osobe koje su tipične budaletine, mogu imati 15 god.,a mogu imati i 45 god.,a mogu imati i 55 god. Kao što i ubice mogu imati isto bilo koju dob.To što je neko stariji ne znači da je psihički zdrav, razuman ili pametan, neko je glup ceo život, neko je budaletina izopačena ceo život...sa budalama se nevredi raspravljati jer su oni opaljeni u glavi i uvek misle da su upravu...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti