Cvetna pijaca 20. i 21. aprila

Druga Cvetna pijaca ovog proleća održaće se 20. i 21. aprila na platou ispred Spensa.

Druga Cvetna pijaca ovog proleća održaće se 20. i 21. aprila na platou ispred Spensa.

Pijaca će biti otvorena u petak i subotu od 8 do 20 časova.

U petak, od 10 do 11 časova, na štandu Pokreta gorana, organizuje se kreativno ekološka radionica u kojoj će posetioci moći da nauče kako da zasade cvet i da ga dobiju na poklon.

  • Dr Petrović

    18.04.2012 21:17
    A šta je sa zelenom pijacom
    U Maksima Gorkog ? Nekada smo tamo imali pijacu, a sada imamo napušteni objekat, koji je spreman za rušenje, samo investitor je malo ostao bez novaca ( neće niko više da daje novce unapred nizašta ), pa nikako da počne izgradnju zgrade za one iz podgrađa.
    Za to vreme, valjda, može da se rekonstruiše pijaca ( to nije skupo, natkriveno je ima voda, kanalizacija, struja...) , pa neka služi makar nečemu, barem tih pet-šest godina. Možda i duže. Bolje nego da se tu usele divlji stanovnici i zagade to mesto do smrada nebeskog.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti