Balašević: Koncert je poklon Novom Sadu i mojoj familiji

Đorđe Balašević, koji će sa svojim bendom 5. maja održati koncert na Trgu slobode saopštio je da će koncert biti poklon Novom Sadu i Novosađanima, ali i njemu, njegovoj supruzi Olji i sinu Aleksi jer svo troje tih dana imaju rođendan.

Đorđe Balašević, koji će sa svojim bendom 5. maja održati koncert na Trgu slobode saopštio je da će koncert biti poklon Novom Sadu i Novosađanima, ali i njemu, njegovoj supruzi Olji i sinu Aleksi jer svo troje tih dana imaju rođendan.

Balašević kaže da su koncert prvobitno želeli da održe 7. maja, ali su termin pomerili dva dana ranije zbog ozvučenja. - Tačan termin odredio je naš prijatelj Marjan iz Novog Mesta, čija ekipa ozvučava Metalikin koncert  u Beogradu (Ušće, 8. maj) i koji se postavlja dan posle našeg, tako da sedmi maj, koji smo priželjkivali, bez njih ipak ne bi zazvonio svim zvonima - kaže poznati novosadski pevač.

Dodaje da su sve druge kalkulacije na nivou onih koji ih izvode, aludirajući na to što je koncert noć pred izbore. - Nekad je to dobro, a nekad i nije. O našoj porodici sve se zna. Ako ne baš sve, onda svakako to nam nije potrebno da se na trgu deremo kao jazavci, da bi se videlo za šta smo to, ili nismo - navodi Balašević. Saopštenje u celosti možete pročitati ovde.

Organizator koncerta, Kulturni centar Novog Sada, saopštio je da se ulaz neće naplaćivati.

Podsetimo, bilbordi koji najavljuju koncert pojavili su se po Novom Sadu tokom uskršnjih praznika. Vest je izazvala veliku pažnju i podelila javnost upravo zbog termina održavanja koncerta i zbog Đoletove jasne političke opredeljenosti.

Dodajmo da je Oliverin rođendan 29. aprila, a Đoletov 11. maja.

Komentari 138

  • Sara

    28.04.2012 15:31
    Voli te cijela ''čobanica uplakana u šljiviku''!
    Autobusi iz BiH dolaze da te slusaju!
    Ja predlazem svim kerama koje laju da se fino 5.maja,cim se smraci,sastanu ovdje,pa se dopisuju i podrzavaju u svojoj zajedljivosti i nadnaravnoj inteligenciji,a mi,prosta sorta,cemo da oplemenjujemo dusu,iz kojeg god razloga to bilo. .
    Ne znaju oni sto mi znamo :)
  • 27.04.2012 12:54
    bez komentara
    Pitala sam se, kao i mnogi drugi, kako je moguce da toliko dugo ne svira u Novom Sadu i kako je moguce da ne zna koliko smo ga se uzeleli. Sada citam ove komentare i vidim kako je moguce!
  • 27.04.2012 12:12
    bacvan
    SVIMA onima koji su protiv odrzavanja djoletovog koncerta...mogu samo da poklonim maslacak...i da kazem duvajte ga....apropo sve ove frke......ako necu za nekoga da glasam...moze da mi drzi koncert ili bilo sta drugo ko oce JA NECU glasati za njega.....pozzz svima koji vole novi sad..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti