Otvoren Agroživov distribucioni centar

Kompanija Agroživ je otvorila novi distributivni centar u Novom Sadu u nekadašnjim prostorijama Kolbisa  koje se nalaze industrijskoj zoni u ulici Josifa Pančića.  
Kompanija Agroživ je otvorila novi distributivni centar u Novom Sadu u nekadašnjim prostorijama Kolbisa koje se nalaze industrijskoj zoni u ulici Josifa Pančića.

U okviru ovog centra počela je proizvodnja pilećeg mesa, a po rečima generalnog direktora Agroživa Predraga Amižića mesečna proizvodnja će dostići 500 tona. "U ovoj firmi se nalazi klanica za krupnu stoku, ona još uvek nije aktivirana, ali je Agroživ spreman da napravi strateško partnerstvo sa velikim proizvođačima koji se bave krupnom stokom i da za njih radi uslužno klanje", ističe Amižić.

Generalni direktor Srbijagasa Dušan Bajatović tvrdi da se intervencija države u slučaju stečaja Agroživa višestruko isplatila i da se planiraju dalja ulaganja. " Mi nećemo stati na ovome, ovo je uslovno rečeno samo prva mala investicija Agroživa u uslovima koji nisu laki, a 15 miliona evra je planirana investicija u novu klanicu koja će biti najsavremenija u Jugoistočnoj Evropi i koja će značajno povećati kapacitete Agroživa" kaže Bajatović.

Agroživ od 2010. godine posluje u okviru Srbijagasa koji je, nakon otkupa potraživanja, postao vlasnik te kompanije.

  • Jahač

    19.04.2012 19:53
    Indivualni , osedlani,
    Kad abi ti ostao bez dinara i gladan pitao bih te da li bi postavljao ova glupa pitanja. Idi pitaj 1200 radnika koje je Živanov upropastio šta misle o Srbijagasu ati cenu gasa ne plaćaš ništa više ni manje nego što Agencija za enegratiku i Valda odobre. Ne lupaj i na zaglupljuj neupućene svojim kuta murat komentarima
  • Žitište

    19.04.2012 19:50
    Nista ne brini Sale... Drzava ga je zamolila... i bio je veoma ljubazan...imenovani Matijevic
  • sale novosadjanin

    19.04.2012 18:18
    sta je sa
    farmom koju je kupio matijevic i koju planira da zatvori ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti