"Zlatna značka" za Borislava Samardžića

Direktor "Radosnog detinjstva" Borislav Samardžić dobitnik je nagrade "Zlatna značka" koju tradicionalno dodeljuje Kulturno-prosvetna zajednica Srbije za dugogodišnji doprinos razvijanju kulturne delatnosti.

Direktor "Radosnog detinjstva" Borislav Samardžić dobitnik je nagrade "Zlatna značka" koju tradicionalno dodeljuje Kulturno-prosvetna zajednica Srbije za dugogodišnji doprinos razvijanju kulturne delatnosti.

Nagrada mu je uručena prekjuče u Narodnom pozorištu u Beogradu.

- Ponosan sam na ovu nagradu. Bez obzira što se dodeljuje pojedincu, smatram da ju je osvojio ceo tim naše ustanove - kaže Samardžić i dodaje da je ovim priznanjem krnisan sav tru i rad kolektiva.

Osim Samardžića, nagradu je dobilo još 49 pojedinaca iz zemlje i dijaspore.

  • Anonimus

    22.04.2012 06:55
    ČUDI ME DA NIJE ŽUTA ZNAČKA!
    Kome sve dodeljujemo priznanja, sramota me je gde živim i ušta smo se pretvorili. Gde su nagrade za zaslužne i poštene naučne radnike iz raznih oblasti, za njih ne znamo da postoje jer nisu u partiji, a za raznorazne papane koji su bili u raznoraznim procentima imamo obraza da dodeljujemo nagrade. Povraća mi se non-stop dok ne prodju izbori!
  • 21.04.2012 08:15
    Ova "Zlatna znacka" za razvoj kulture je slika i prilika vlasti u BGD

    Ko razume shvatice,a ko ne razume, uzaludno je i objasnjavati
  • ns

    20.04.2012 15:24
    čemu čuđenje, pa kulturno-prosvetna zajednica je deo prosvetnog sistema koji drži sps (žarko obradović) a idu izbori pa ko će kome ako neće svoj svome. mene ovo uopšte ne čudi

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti