Masovna krađa poklopaca sa šahtova

Od početka godine u Novom Sadu je ukradeno oko 500 slivničkih rešetaka i poklopaca šahtova.
Od početka godine u Novom Sadu je ukradeno oko 500 slivničkih rešetaka i poklopaca šahtova.

Kako kažu u Vodovodu, to je gotovo jednako onome koliko je ranije kradeno za jednu celu godinu.

Većina ukradenih rešetaka i poklopaca već je zamenjena, međutim u ovom preduzeću napominju da u magacinu više nemaju novih pa će žitelji pojedinih delova grada morati da sačekaju da stigne novi kontigent.

Dodaju da je situacija kritična jer ako se krađe nastave ovim tempom neće imati novaca da nabave nove rešetke i poklopce. Novosadska TV javlja da je samo za nabavku u prva četiri meseca već potrošeno nekoliko miliona dinara što predstavlja čist gubitak.

  • Mrgud

    21.04.2012 08:55
    Dr Petrović - Ključni su otkupljivači
    Nisu, Dr. Petrovicu! Kljucni su prodavci i proizvodjaci. Sa njima se pravi dil, a kod otkupljivaca se samo lanac zatvara. I svima lepo, i sve stima. Narod placa, a lopovi svih fela rade svoj posao. Samo ne radi vlast i narod.
  • rupert

    20.04.2012 20:02
    Nek stave behaton umesto šahtova
  • MaloMtorgen

    20.04.2012 19:59
    ?
    Zasto bi stedili lopove? Njih treba odrati od batina i robije, a ako vec hoce da zive neka idu da kopaju, a ne da ugrozavaju bezbednost gradjana. Koliko je sada samo opasnih rupa na putevima jer su pokradeni sahtovi? Treba li neko da pogine da bi se okrenuli prema tim lopovima?

    Oni koji otkupljuju sahtove, njima istom merom, da im se smuci samo pomisao na tu trgovinu.

    Zar je moguce da u Srbiji samo Dusanov zakonik moze da funkcionise?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti