Do sada 14 lista za gradske odbornike

Za odbornička mesta u novom sazivu Skupštine grada, najverovatnije će se nadmetati kandidati sa 14 do sada prijavljenih lista za lokalne izbore.
Za odbornička mesta u novom sazivu Skupštine grada, najverovatnije će se nadmetati kandidati sa 14 do sada prijavljenih lista za lokalne izbore.

U Gradskoj izbornoj komisiji za Radio 021 kažu da ne očekuju da će još neka od političkih grupacija predati listu kandidata, ali da se to može učiniti do ponoći, kada ističe propisani rok.

Od izbornih lista do sada su proglašene: "Izbor za bolji Novi Sad - Bojan Pajtić", "Liga socijaldemokrata Vojvodine - Novi Sad naša kuća - Nenad Čanak", "Maja Gojković - Ujedinjeni regioni Srbije", "Demokratska stranka Srbije - Vojislav Koštunica", "Udruženi penizoneri i socijalna pravda - Pero Zubac", "Romska demokratska stranka - Tomislav Bokan", kao i "Srpska radikalna stranka dr Aleksandar Martinović".

Prihvaćene su i lista "Ivica Dačić - SPS, PUPS, JS, SDPS", "Srpska demokratska stranka - magistar Radivoj Prodanović", "Pokrenimo Novi Sad Tomislav Nikolić", "Čedomir Jovanović - Vojvođanski preokret", "Savez vojvođanskih Mađara - Ištvan Pastor", "MI - dr Miroslav Miša Ilić" i lista "Dveri za život Novog Sada".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti