VIDEO: Nepričvršćeni semafor pao na pešaka

Snimak u kom nepričvršćeni semafor pada na pešaka na raskrsnici Bulevara oslobođenja i Narodnog fronta poteže ozbiljna pitanja o bezbednosti učesnika u saobraćaju.
Snimak u kom nepričvršćeni semafor pada na pešaka na raskrsnici Bulevara oslobođenja i Narodnog fronta poteže ozbiljna pitanja o bezbednosti učesnika u saobraćaju.

Naime, na mladića koji se ovlaš uhvatio za uključeni semafor pala je kompletna metalna konstrukcija, a samo njegova pribranost verovatno ga je spasila ozbiljnih povreda.

Incident koji su zabeležile gradske kamere se prema nezvaničnim informacijama dogodio još u martu, pola sata posle ponoći, a još uvek nije poznato kako je snimak dospeo u javnost. (M.S.)

  • 24.04.2012 22:35
    @Za neobaveštene
    Kružni tokovi na Novom naselju se prave da bi kumovi i razne kurte i murte maknuli još malo keša pred izbore.

    Koliko se razumem u logiku saobraćaja, kružni tok ima smisla na prometnij raskrsnici pošto je kružni frekventniji. Ako napraviš kružni tok na raskrsnici koja je 3x3m, i kroz nju dnevno prođe 18 automobila, kako se to zove?
  • Mirko

    24.04.2012 20:11
    Svaka čast
    Jel vidite šta je kultura,lepo je semafor spustio na zemlju(mada je mogao da ga ubije)...ja bih ga bacio na sred puta :)
  • teoretičar zavere

    24.04.2012 10:49
    Onog što se smeje treba neutralisati...
    ...ili, barem uhapsiti. Ko zna koju teoriju zavere je razbucao svojim nepromišljenim smehom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti