Gradska biblioteka podelila besplatne knjige

Gradska biblioteka je povodom Svetskog dana knjige podelila u centru grada višak knjiga iz fonda ove ustanove.
Gradska biblioteka je povodom Svetskog dana knjige podelila u centru grada višak knjiga iz fonda ove ustanove.

Deljenje knjiga i promotivnog materijala o radu Biblioteke, organizovano je povodom 23. aprila, datuma koji Gradska biblioteka obeležava nizom akcija tokom čitave nedelje.

"Obrazovanje i svaki segment obrazovanja veoma je bitan za društvo u celini, posebno kada je reč o mladim ljudima. U tom pogledu, rad Gradske biblioteke, kao jedne od najstarijih kulturnih ustanove u gradu, je vrlo važan i nadam se da će Biblioteka nastaviti sa ovakvim akcijama", istakao je predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović tokom deljenja knjiga.

Direktor Gradske biblioteke Miloš Pankov objasnio je da će tokom cele nedelje obeležavati Svetski dan knjige. On je kazao da će se u svim ograncima novosadske ustanove do petka održavati niz programa, poput izložbi i radionica. "Bibliteka će najmlađim korisnicima tokom nedelje knjige nuditi i popuste za članarinu", dodaje Pankov.

Prema njegovim rečima, Gradska bilbioteka ima u planu pokretanje on-lajn usluga, kako bi korisnici, koji imaju ozbiljnije zahteve, mogli i na taj način da dođu do željenih izdanja.
Tokom današnje akcije, Gradska biblioteka ponudila je Novosađanima i Novosađankama oko 500 naslova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti