U pošti na Limanu zakazalo obezbeđenje

Prilikom prošlonedeljne pljačke pošte na Limanu zatajilo je obezbeđenje, kažu u novosadskoj policiji.

Prilikom prošlonedeljne pljačke pošte na Limanu zatajilo je obezbeđenje, kažu u novosadskoj policiji.

Kako za "Dnevnik" kaže izvor blizak istrazi, i pored brojnih apela, u pošti koja je do tada pljačkana više puta nikad nije postavljeno profesionalno obezbeđenje ni kvalitetan video-nadzor.

Izvor navodi i da je pljački svakako doprinela i lokacija na kojoj se limanska pošta nalazi, kao i činjenica da zaposleni nezaštićeni rade sa velikom količinom novca. U policiji dodaju da potraga za počiniocima i dalje traje, ali zasad nema rezultata u pronalaženju osobe koja je prošle nedelje upala u poštu.

Radnica pošte Gordana Šarinčić-Tapavica, koja je teško ranjena prilikom poslednje oružane pljačke ovog objekta, uspešno se oporavlja nakon operacije u Kliničkom centru Vojvodine.

  • Vlada

    25.04.2012 07:44
    @Anonimus - @Ns
    Ma ni u menjačnicama. Pa jeftiniji je za gazdu da izgubi pazar i da mu eventualno izbuše jednog radnika nego da stavlja neprobojno staklo.
  • ilja

    25.04.2012 07:16
    Stednja
    Obratite paznju, i u ostalim ekspoziturama poste je isto. Sede po jedna do dve zene ko glineni golubovi. Ovo je propust Poste kao firme, koja ne vodi racuna o bezbednosti zaposlenih. Neka krivicno odgovaraju.
  • Georg

    25.04.2012 07:13
    Zatajilo?
    Kažu zatajilo obezbeđenje. Prvo: Obezbeđenja nije ni bilo. Drugo: Ako bi i bilo nesme da nosi orušje i da ga upotrebi.(Propisi u pošti). Treće da sa našao neko ko je imao oružje i iskoristio ga da ubije pljačkaša, debelo bi odgovarao zato. Takvi su naši zakoni, uvek štite pljačkaše i razbojnike.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti