Kućica za dojenje beba u Limanskom parku

Kućica za dojenje beba biće otvorena sutra u Limanskom parku u Novom Sadu, što će biti prvi namenski javni prostor na otvorenom za dojenje u glavnom gradu Vojvodine.
Kućica za dojenje beba biće otvorena sutra u Limanskom parku u Novom Sadu, što će biti prvi namenski javni prostor na otvorenom za dojenje u glavnom gradu Vojvodine.

"Ovakvi prostori su uobičajen sadržaj parkova i uopšte otvorenih prostora u razvijenim zemljama", saopšteno je danas iz Gradskog veća.

U narednom periodu prostor za dojilje biće otvoren i na Štrandu.

Predškolska ustanova "Radosno detinjstvo" sutra će organizovati tribinu "Roditeljstvo se uči - Da li je savremenom roditelju potrebna pomoć u vaspitanju dece?", u Kulturnom centru Novog Sada, na kojoj će govoriti psiholozi, pedagozi i sociolozi.

Tribina se organizuje povodom 12. godišnjice rada Savetovališta za porodicu "Radosnog detinjstva".

  • jasna

    25.04.2012 13:07
    glupost!!!
    kakva kućica?!?
    glupost, zašto je potrebno neko mesto gde bi se dojilje sakrivale!
    mame sa bebama mogu da sednu BILO GDE i doje svoje bebe, zašto bi im trebalo ovako nešto?!
  • Thug Life

    25.04.2012 10:41
    Kako ce lepo neki comani unutra da se zavuku da se raspizde posred vene ko dva i dva!
  • g6h12

    25.04.2012 09:47
    lepo,ali...
    Imam neku bojazan da bi se ta "kućica" noćom mogla za koješta ne primereno koristiti....Sam' da izjutra ne osvane neki "overen" iz iste....Greota bi bila da ne tako loša ideja u realnosti propadne..A i ne znaju svi osnovna pravila ponašanja....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti