Porodice žrtava požara traže rušenje "Kontrasta"

Porodice šestoro mladih koji su poginuli u diskoteci "Kontrast" danas pokreću peticiju da se taj klub sruši i da se na njegovom mestu izgradi spomenik stradalima.

Porodice šestoro mladih koji su poginuli u diskoteci "Kontrast" danas pokreću peticiju da se taj klub sruši i da se na njegovom mestu izgradi spomenik stradalima.

Desanka Miladinović, majka Tamare Miladinović (25) koja je poginula u požaru, smatra da spomenik mora da se nalazi na mestu na kom se desila tragedija, a ne na obali Dunava, kako je do sada pominjano.

Ona je za Press dodala i da ovaj požar više nikoga ne interesuje osim medija, a najbolji pokazatelj za to je i humanitarni koncert koji je otkazan zato što je za njega prodata samo jedna karta. Sociolog Ratko Božović smatra da se na ovom primeru vidi drastičan nedostatak empatije i saosećanja za nesreću drugih.

U požaru koji se u noći između 31. marta i 1. aprila dogodio u diskoteci "Kontrast" poginuli su Tamara Miladinović (25) iz Novog Sada, Milena Dalmacija (26) iz Futoga, Marina Aničić (25) iz Čuruga, Zoran Ignjatović (28) iz Gacka, Marko Pavlović (29) iz Kragujevca i Renato Vuković (21) iz Kikinde.

  • 26.04.2012 10:03
    Jer to znaci da bi trebalo poseci i drvece duz puta, jer vozac je mozda poginuo
    zbog nepridrzavanja SAOBRACAJNIH PROPISA

    ili je neka budala pijana jurila i odgurala vozaca na suprotnoj strani puta na stub koji obelezava kilometrazu ili saobracajni znak, znaci i saobracajne znake treba povaditi!!!!!
  • -

    26.04.2012 08:39
    -
    srusice oni kontrast kao i onu 'kucu' iz silerove ulice u zemunu da se ne sazna ko je sve tu ulazio i sta su sve radili.

    u opkladu da su krivci inicijatori
  • 26.04.2012 08:30
    grad da napravi spomenik svome nemaru, korupciji i propustima koji su doveli do tragedije...to je kao kada bi tuzilastvo koje se bavi predmetom sebe procesuiralo zbog opstrukcija i onemogucavanja pravicne istrage o stvarnim krivcima za ovu tragediju...slepac nema oci, politicari nemaju moral, mi nemamo hrabrost...i u zacaran krug

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti