Ne može se starim putem za Beograd

Zbog protesta poljoprivrednika, gradski autobusi otežano saobraćaju prema Čeneju i Beočinu, kažu u Gradskom saobraćajnom preduzeću.
Zbog protesta poljoprivrednika, gradski autobusi otežano saobraćaju prema Čeneju i Beočinu, kažu u Gradskom saobraćajnom preduzeću.

"Autobusi iz grada saobraćaju po redu vožnje do beočinske pumpe, gde putnici presedaju u autobus koji je s druge strane blokade. Autobusi za Čenej saobraćaju sa manjim kašnjenjima, ali nema otkazanih polazaka", navodi za Radio 021 portparolka GSP-a Snežana Jaković.

Zbog blokade, ne može se starim putem za Beograd. Kako javljaju naši reporteri, policajci se nalaze na putu posle Sremskih Karlovaca prema Čortanovcima i vraćaju vozila.

Satiričnu verziju ove vesti pogledajte u novoj epizodi Teleplova ''Poljoprivredna blokada, ponovo''.

  • @ Slobodan Tadić

    26.04.2012 14:58
    Ovog puta paori su sami rekli da ne idu za Beograd. Nikakva policija ovog puta nije njih blokirala. Resili paori da se malo izivljavaju nad onima koji sa ovim nemaju nikakve veze, ali vratice se to njima i to istom merom. Jednog dana. Sigurno.
  • Vojvodjanin

    26.04.2012 12:07
    steta sto
    Steta sto nisu blokirali tamo juznije npr kod NBG ili Panceva, napravili kucice, naplatne rampe i uveli carinu i granicnu kontrolu :)
  • 26.04.2012 11:05
    Stari put za Beograd je zatvoren zbog radova i to od ponedeljka, ima o ovmo na sajtu AMS. Moze se ici do skretanja za Cortanovce.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti