Pavličić: Balaševićev koncert je poklon Novom Sadu

Predstavnici Kulturnog centra Novi Sad (KCNS) potvrdili su danas da će besplatan koncert Đorđa Balaševića "Panonska mornarica NS u matičnoj luci" biti održan 5. maja na Trgu slobode.
Predstavnici Kulturnog centra Novi Sad (KCNS) potvrdili su danas da će besplatan koncert Đorđa Balaševića "Panonska mornarica NS u matičnoj luci" biti održan 5. maja na Trgu slobode.

Organizatori su najavili da će prostor trga biti ograđen na prilazima iz okolnih ulica, te da će na tim tačkama radnici obezbeđenja preventivno kontrolisati posetioce.

Šef službe obezbeđenja Predrag Glušac rekao je da će biti angažovano 150 radnika redarske službe, koji će biti zaduženi za odlaganje stvari koje su zabranjene za unošenje na javni skup, a tokom koncerta u centru grada biće i policija, vatrogasna služba, hitna pomoć, kao i komunalna policija.

Gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić rekao je da je koncert poklon porodice Balašević Novom Sadu, te da gradska uprava daje samo infrastrukturu i podršku u održavanju događaja. "Grad je dao svu potrebnu infrastrukturu, a ukoliko se pojavi neki nepredviđeni trošak koji grad treba da pokrije svojim sredstvima, mi ćemo to naknadno objaviti", rekao je Pavličić.

U javnosti se ranije spekulisalo da će Đorđe Balašević održati koncert noć pre izbora u Srbiji, kako bi pružio podršku Demokratskoj stranci, ali je on u saopštenju negirao te navode. On je u tom saopštenju naveo da je koncert zakazan za 5. maj, jer će on ujedno biti proslava njegovog rođendana, rođendana njegove supruge i sina, kao i godišnjice njihovog braka, a da je tačan datum odredila ekipa koja će se brinuti o ozvučenju na koncertu.

  • Podbarac

    01.05.2012 13:05
    @Sale novosađanin
    Sva ta rodbina i tazbina su ti kanda podstanari...
    Siroti moj komšija, nije tebi lako. E li čovek suzu da pusti ill da okrene glavu.
  • sale novosadjanin

    30.04.2012 23:21
    @djuro
    imamo samo jednog tatu i jednu mamu.
    imamo samo jednu zemlju-a to je vojvodina !
    po njoj smo svi braca !
  • sale novosadjanin

    30.04.2012 23:18
    @djuro
    sretni ti praznici i da ih lepo provedes sa porodicom !!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti