Toplana podnosi krivičnu prijavu protiv Jakšića

"Novosadska toplana" podneće krivičnu prijavu protiv predsednika Gradskog odbora SRS Đurađa Jakšića, nakon optužbe da su glasovi na izborima plaćani novcem tog preduzeća.

"Novosadska toplana" podneće krivičnu prijavu protiv predsednika Gradskog odbora SRS Đurađa Jakšića, nakon optužbe da su glasovi na izborima plaćani novcem tog preduzeća.

"Ove grube i besmislene neistine i laži srozavaju ugled Novosadske toplane i svih radnika koji su se tokom prethodne grejne sezone trudili da domovi Novosađana budu topli u najsurovijim vremenskim uslovima", naveo je direktor Toplane Vladimir Jelić. On je istakao da je finansijsko poslovanje Novosadske toplane, kao javnog komunalnog preduzeća, u potpunosti transparentno.

"Gospodin Jakšić, kao i svi ostali odbornici u Skupštini grada, imao je uvid u program poslovanja svih javnih i javno komunalnih preduzeća. Time je njegova odgovornost za ove optužbe veća. Šteta koja je ovom klevetom naneta Novosadskoj toplani i svim njenim radnicima biće utvrđena na sudu", stoji u Jelićevom saopštenju.

  • 14.05.2012 05:28
    I advokatu Bogdanu Vla su pretili tužbom kad je izneo podatak o silnim gubicima toplane pa nisu ni pokušali,Jedva čekamo suđenje, da dokažemo istinu, gde je uhapšeni radnik koji je slao poruke uvredljive sadržine o Maji Gojković sa servera toplane, pušten jer je Dačić pobedio,,eee policijo...
  • Odredjeni

    13.05.2012 20:40
    +
    Cuh da su zaposleni na odredjeno u toplani, morali da obezbede 20 sigurnih glasova za izvesnu stranku - alternativa, sut karta. Nisu ni ovi drugi bolji, tu dok neko ne ode u zatvor zbog ovakvih i slicnih mahinacija - nece nista da se promeni!
  • Iggy

    12.05.2012 14:48
    Opa
    A SMS poruke iz toplanske baze podataka?
    Odkud ona u SPO-u?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti