Parking skuplji 5 dinara?

Predlog "Parking servisa" da parkiranje poskupi za pet dinara biće razmatran na Skupštini grada, a ujedno će biti usvojeno i uvođenje bele parking zone.
Predlog "Parking servisa" da parkiranje poskupi za pet dinara biće razmatran na Skupštini grada, a ujedno će biti usvojeno i uvođenje bele parking zone.

U novu zonu ući će veliki parkinzi poput onog kod "Master centra", Štranda i Najlon pijace.

U Parking servisu je najavljeno i uvođenje ekstra crvene zone, ali ne zna se kada će ova odluka stupiti na snagu, kao ni u kojim ulicama će biti, pišu Novosti.

Za sada se zna da bi parkiranje u ovoj zoni bilo duplo skuplje nego u crvenoj.

  • Vaskez NS

    26.03.2010 08:00
    Pa stanite ljudi...
    Ovo je posledica proste ekonomske logike - robi koja na tržištu ima veću potražnju od ponude skače cena. Automobila je sve više a parking mesta sve manje. Znači ovo poskupjenje je sasvim opravdano, zar ne? :-)
  • Vik

    25.03.2010 10:12
    Gde je ?
    A moja poruka izbrisana ? Pfff
  • DraxNS

    25.03.2010 06:32
    @Ljiljana
    BRAVO!!! Opet sam danas pominjao bližu i dalju rodbinu ovim vrednim pregalnicima iz PS-a.... i njihovom ucrtavanju parking mesta..
    Na ovako usko ucrtana mesta ni Yugo (pardon FIAT) ne može da stane i da se dovoljno otvore vrata, a kamoli neko normalno vozilo.....
    Takođe podržavam Jovanovo pitanje.... ZAŠTO??? Koji je to razlog za podizanje cene i ovako preskupog i skoro neupotrebljivog privatnog parking prostora??? Malo im??

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti