FAM: Netačne spekulacije o diplomi Tomislava Nikolića

Fakultet za menadžment (FAM) iz Sremskih Karlovaca saopštio je da je pokrajinska prosvetna inspekcija proveravala verodostojnost diplome predsedničkog kandidata naprednjaka Tomislava Nikolića i dodao da su netačne medijske spekulacije o načinu na koji je Nikolić došao do diplome.

Fakultet za menadžment (FAM) iz Sremskih Karlovaca saopštio je da je pokrajinska prosvetna inspekcija proveravala verodostojnost diplome predsedničkog kandidata naprednjaka Tomislava Nikolića i dodao da su netačne medijske spekulacije o načinu na koji je Nikolić došao do diplome.

"Netačne informacije koje su se pojavile u medijima nanose nam i materijalnu i moralnu štetu. Fakultet neće dozvoliti da bude kolateralna šteta političkih kampanja i neodgovornih medija i novinara", navodi se u saopštenju za javnost.

FAM je saopštio da ne želi da učestvuje u bilo kakvim političkim raspravama, već jedino želi da ukaže da ispravno radi. Dodaje se da fakultet vodi potpunu i zakonski propisanu evidenciju o svim upisanim i svršenim studentima, koja je na raspolaganju licima koja su zakonski ovlašćena za pregled i uvid.

FAM je naveo da su za deset godina njegovog postojanja diplome stekli mnogi uspešni građani Srbije u različitim oblastima života i delatnosti pa i iz politike. Uz saopštenje su priloženi i dokumenti o njegovom osnivanju i registraciji.

  • Ђуро

    17.05.2012 06:57
    @Sale novosadjanin - pretpostavljam
    Знаш ти, Сале, да размишљаш, будеш паметан дечко и покажеш бистрину која карактерише брђане кад се ослободиш својих страсти и утопије!
  • Posmatrač

    16.05.2012 17:42
    @ Maja
    Majo, U potpunosti te podržavam. Naša viđenja su komplementarna. Populizam je pogubna stvar, a dvojac Nikolić-Vučić je otišao predaleko u toj oblasti, nesvesni(a možda, ipak i svesni) da se ne mogu izvući iz prostora i zanimanja večitih "talasača masa"
  • Maja

    16.05.2012 14:46
    To su sve strasne stvari, ali da li ste svesni ove cinjenice: Toma ovim suludo providnim sticanjem diplome i pljuvanjem u lice i zakonu (falsifikovanje diplome) i obrazovanju (ponistavanje time vrednosti svake diplome), nece izgubiti ni jednog jedinog glasaca kojeg je imao. Postoji ovde svet koji nema kapacitet mozga da shvati sav horor ove parodije. Isti svet koji ionako mrzi sve te (3-5%) obrazovane ljude koji bi hteli da se za vazna i strucna pitanja pitaju bas oni... Tih ljudi ima na milione, a i u drugim strankama isto, i cine ogromnu vecinu naroda ovde. Zakljucak je da spasa nema jer narod ima vlast koju zasluzuje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti