Minakva treći put Apsolutni šampion kvaliteta

Povodom 79. međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu, Komisija za ocenjivanje kvaliteta je u kategoriji mineralne vode i bezalkoholna pića ove godine ocenila visokim ocenama proizvode kompanije BB Minakva iz Novog Sada.

Povodom 79. međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu, Komisija za ocenjivanje kvaliteta je u kategoriji mineralne vode i bezalkoholna pića ove godine ocenila visokim ocenama proizvode kompanije BB Minakva iz Novog Sada.

Tim proizvodima su pripale 3 medalje šampion kvaliteta, 3 velike zlatne medalje i 13 zlatnih medalja, čime je ova kompanija ponela titulu Apsolutnog šampiona kvaliteta. Najveće priznanje Novosadskog sajma ova kompanija je osvojila treći put zaredom.

BB Minakva u svom proizvodnom asortimanu ima gaziranu vodu "Minakva klasik", negaziranu vodu "Minakva lajf", napitke za decu "Jodi" sa ukusima jabuke i višnje, kao i gazirane "Frukto" sokove.

  • Buba

    16.05.2012 07:15
    Bravo
    Bravo za Minaqu! Lepa vest..
  • 15.05.2012 21:37
    Kad vam ne valja Minaqua pijte Evian vodu!
    Nadam se da ovi negativni komentari ne poticu od novosadjana,koji bi morali znati da u našem gradu postoji (oduvek!) izvor lekovite vode,po kojoj je još u 19.veku Jodna banja bila itekako poznata.
    Čak smo išli kao deca da je pijemo sa izvora,iza banje.
    Ne vidim ni jedan razlog da se uzima voda iz vodovoda,kad je dostupna i prava,lekovita voda puna joda.
  • novosađanin

    15.05.2012 18:44
    ok H2O
    Bio sam u fabrici sve je čisto, zatvorenog automatizovanog ciklusa i u prohromu. Imaju sopstvene izvore ( 2 ) i to sa oko 180 met dubine. Ne flaširaju vodovodsku vodu već svoju sa te velike dubine. A kada su hteli da izađu sa prirodnim zaslađivačem "stevia" digla se velika graja ostalih proizvodjača koji prave "odlične" sokove od šećera ili šećernog sirupa. Naravoučenije, bolje je piti ovu vodu i ove sokove nego izvikanih i remomiranih sokara.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti