Baby Exit sledećeg vikenda na Tvrđavi

Festival optimizma - Baby Exit biće održan u subotu i nedelju 25. i 26. maja na Petrovaradinskoj tvrđavi, od 16 do 19 časova.

Festival optimizma - Baby Exit biće održan u subotu i nedelju 25. i 26. maja na Petrovaradinskoj tvrđavi, od 16 do 19 časova.

Baby Exit se organizuje povodom Svetskog dana porodice a, po rečima portparolke festivala Jelene Birvalski, cilj manifestacije je da pokaže da je porodica najvažnija ćelija ovog društva: "Pored toga što se deci na prijemčiv način prenose prave vrednosti odrastanja, cilj festivala je i da se mladi ohrabre da se bave umetnošću, sportom i naukom."

Kao i svih 11 godina, koliko se već održava ovaj festival, program će biti pripremljen na pet paralelnih bina sa različitom tematikom: Bina Đački oskar, Šarena bina Dunava, Bina šampiona, Bambina stejdž i Bina talenata.

Koncept festivala zasnovan je na interakciji, na dečijem učešću u stvaranju različitih sadržaja, te predstavljanju ozbiljnih tema na deci zanimljiv način. Posebna pažnja biće posvećena kulturi komunikacije, inkluzije, ishrane i ekološkoj kulturi.

Autor projekta Đorđe Mojić za Radio 021 je rekao da je ideju dobio razmišljajući kako naterati Novosađane da iskoriste potencijale koje ovaj grad ima, te je najavio osnivanje Biznis Exita za jesen.

  • 17.05.2012 10:55
    @Anonimus?
    Baby Exit se finansira od kotizacije ucesnika. Mojic je 'samo' obezbedio teren za manifestaciju i odstampao plakate.
  • Senka

    16.05.2012 18:07
    Povala
    Lelo, genijalac!
  • 16.05.2012 11:46
    ?
    Ko je Đorđe Mojić? Ko finansira Baby Exit?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti