Loto listić od pola miliona evra uplaćen u Novom Sadu

Loto džoker premija od skoro 57 miliona dinara, završila je kod dobitnika koji je uplatni listić kupio u Novom Sadu.
Loto džoker premija od skoro 57 miliona dinara, završila je kod dobitnika koji je uplatni listić kupio u Novom Sadu.

Premija je izvučena u petak, a srećni dobitnik je za 90 dinara, kojima je uplatio po jednu Loto kombinaciju, Loto plus i Džoker, dobio čitavo bogatstvo.

Milionski listić uplaćen je u knjižari "Naša tajna" u Kisačkoj ulici, čija vlasnica Svetlana Šulović kaže da joj se niko nije pohvalio da je dobio premiju. Ona za "Dnevnik" priča da je mogućnost uplaćivanja listića uvedena tek pre dve nedelje, te da će morati da razmisli ko se ovih dana pritajio.

Dodajmo da je reč o petnaestom Loto Džoker dobitku na koji se čekalo 251 dan, a koji predstavlja drugi po veličini dobitak od kada je ova igra uvedena 2009. godine.

  • Сремац

    17.05.2012 06:44
    ДУКЕЛАНДЕР - БУДАЛАНДЕР
    Дукеландеру бре,човек добио за 90 динара 57 милиона,а ти причаш о селотејпу и лењиру.ТИ СИ ОЛИЧЕЊЕ СРБИЈЕ.Тема је лото,а не фотокопирање.Добитниче нека ти је са срећом,јер видим да ниси коцкар чим си одвојио од уста 90 динара.
  • uff

    16.05.2012 18:54
    bežanija
    Recimo, da loto nije nameštaljka. Srećni dobitnik je sada u velikom problemu. Čekaju ga raznorazni krimosi životinjskih i ratničkih nadimaka. Nagradno pitanje je: ko će ga prodati: likovi iz lutrije, poreske ili advokat. Ako naplatiš premiju beži iz Srbije i ne vraćaj se nikada više. Ovde te niko neće zaštititi. Sa srećom ti bilo i u zdravlju potrošio.
  • Dukelander

    16.05.2012 15:53
    Da prostite, meni to ne izgleda kao knjižara, već papirnica. Najviše volim kad uđu ljudi u knjižaru da kupe selotejp, lenjir, ili da fotokopiraju...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti