Počeo konkurs za "Buddy Network" na Univerzitetu

Kancelarija za međunarodnu saradnju Univerziteta u Novom Sadu (UNS) raspisala je konkurs za "Mrežu drugara" (Buddy Network) koji traje do 22. maja.

Kancelarija za međunarodnu saradnju Univerziteta u Novom Sadu (UNS) raspisala je konkurs za "Mrežu drugara" (Buddy Network) koji traje do 22. maja.

U pitanju je mreža domaćih studenata volontera koji pružaju podršku strancima koji studiraju u Novom Sadu. Zadatak studenta "drugara" je da po potrebi bude na raspolaganju stranom studentu pre njegovog dolaska u Novi Sad, da pruži podršku prilikom upoznavanja kampusa, grada, kao i moralnu podršku.

Da bi neko postao član ove mreže potrebno je da bude komunikativan, da dobro govori engleski jezik, ima dobro poznavanje rada na računaru, redovno koristi elektronsku poštu i da je spreman da bar jednom nedeljno odvoji vreme za stranog studenta.

Konačan broj volontera koji će biti primljeni još nije poznat budući da se broj stranih studenata koji dolaze u Novi Sad iz godine u godinu povećava, a sa njim i broj učesnika mreže. O ostalim detaljima konkursa i prijavi možete se informisati ovde.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti