UEFA: Stadioni će biti spremni za EP 2012

Svi stadioni u Ukrajini i Poljskoj biće spremni za utakmice Evropskog prvenstva u fudbalu 2012. godine, izjavio je portparol UEFA Rob Fokner.

Svi stadioni u Ukrajini i Poljskoj biće spremni za utakmice Evropskog prvenstva u fudbalu 2012. godine, izjavio je portparol UEFA Rob Fokner.

Predsednik Evropske fudbalske unije (UEFA) Mišel Platini ponovio je da veruje da će Poljska i Ukrajina na najbolji način završiti sve poslove u organizaciji Evropskog prvenstva.

"Verujem u vas, svi verujemo u vas. Zapamtite, za samo 27 meseci oči celog sveta biće uprte u vas. Ne skidajte noge sa pedala, već dodatno ubrzajte", poručio je Platini predsednicima ukrajinskog i poljskog saveza.

Govoreći na sastanku UEFA u Tel Avivu, Platini je podsetio da su Ukrajina i Poljska prevazišle poteškoće na početku priprema za organizaciju EP. Predsednik UEFA, medjutim, ocenio je da će zarada od EP 2012. najverovatnije biti manja od one sa prethodnog šampionata, koji su 2008. organizovale Austrija i Švajcarska.

Evropsko prvenstvo u Poljskoj i Ukrajini održaće se od 8. juna do 1. jula 2012. godine.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti