Haos sa prijavama ispita na Pravnom fakultetu

Studenti Pravnog fakulteta žale se da zbog loše napravljenog sistema elektronske prijave ispita propuštaju rok za rokom.
Studenti Pravnog fakulteta žale se da zbog loše napravljenog sistema elektronske prijave ispita propuštaju rok za rokom, jer sistem dozvoljava da samo 40 studenata po profesoru popuni prijavu.

Neki akademci su neuspešno pokušavali da prijave ispite u više navrata, pa sada strahuju da će izgubiti godinu jer su im preostali još samo junski i septembarski rok da polože ono što su pokušavali da prijave od januara.

Zbog nervoze prouzrokovane ovom ispitnom lutrijom, dešava se da svi studenti pokušaju da prijave ispite u prvih nekoliko sati, pa ceo sistem padne.

Dekanat nije komentarisao navode o neusklađenosti sistema, dok je student prodekat Čedomir Simojlović za Blic izjavio kako se na sistem žale oni koji ne stignu da ispit prijave, pa se žale na tehnologiju.

  • 20.10.2013 21:17
    Prijava ispita nije trka
    "Čedomir Simojlović za Blic izjavio kako se na sistem žale oni koji ne stignu da ispit prijave, pa se žale na tehnologiju." da, to je uvek bila ta genijalna ideja prijava ispita kao trke.Kakva glupost.A kako bi bilo da ne upisujete 3 puta više studenata nego sto to kvadratura fakulteta i veličina nastavnog kadra dopuštaju?
  • Student

    09.06.2013 10:55
    No comment
    Jutros je prijava krenula u pola 2 ujutru. Već u dva nije bilo termina.
  • fes

    09.06.2013 06:34
    teze je prijaviti ispit nego ga poloziti
    evo gdinu dana posle stanje je jos gore, da od pola pet sedimo pored kompa cekajuci prijavu nema smisla!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti