Otvoren konkurs za "najzeleniju" pesmu Novog Sada

Pokret gorana i Gradska biblioteka raspisali su konkurs za "najzeleniju" pesmu Novog Sada.
Pokret gorana i Gradska biblioteka raspisali su konkurs za "najzeleniju" pesmu Novog Sada.

Na konkursu će biti odabrano pet najboljih numeri po oceni žirija. Pravo učešća imaju svi bendovi sa teritorije Novog Sadam čiji članovi imaju od 15 do 30 godina. Pesme moraju biti na temu "Životna sredina i reciklaža". Tekst pesme je potrebno poslati u elektronskoj ili štampanoj formi, kao i audio snimak (koji mora da bude dovoljno kvalitetan da bi sadržaj na njemu bio dovoljno razumljiv).

Svi bendovi čije pesme budu odabrane učestvovaće na koncertu "zelenih" bendova koji će se održati u drugoj polovini jula na velikoj bini na Štrandu, povodom početka rada Zelene letnje biblioteke i održavanja eko radionica Pokreta gorana. Odabrani bendovi biće nagrađeni snimanjem navedenih na jedan zajednički cd.

Pesme treba poslati do 1. jula na dresuPokreta gorana, Pozorišni trg 2, Novi Sad ili na e-mail adresu office@pokretgorana.org.rs

  • -

    01.06.2012 16:44
    -
    zeleno, zeleno, oko moje zeleno x72

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti