U toku prijave za veliko čišćenje Novog Sada

Grad Novi Sad i ove godine će se priključiti akciji "Veliko spremanje Srbije" koja će se održati u subotu, 9. juna, a ove godine akcenat se stavlja na čišćenje priobalja, prigradskih naselja i dečijih igrališta.
Grad Novi Sad i ove godine će se priključiti akciji "Veliko spremanje Srbije" koja će se održati u subotu, 9. juna, a ove godine akcenat se stavlja na čišćenje priobalja, prigradskih naselja i dečijih igrališta.

Pozivaju se građani, preduzeća, institucije, zdravstvene ustanove, kulturne organizacije, škole, ekološka udruženja i nevladine organizacije da se priključe akciji, i time doprinesu očuvanju životne sredine u Novom Sadu.

Iz Gradske kuće apeluju na preduzeća da, u skladu sa svojim mogućnostima, stave na raspolaganje kamione i mašine pogodne za uklanjanje divljih deponija, kao i ostala sredstva koja mogu doprineti uspehu akcije. Svoje učešće mogu prijaviti Zavodu za igradnju grada, Službi održavanja, na broj telefona 488-9152.

Građani koji žele volonterski da učestvuju u akciji mogu se prijaviti na sajtu www.ocistimosrbiju.rs ili u svojoj Mesnoj zajednici.

  • h1n1

    05.06.2012 14:52
    eve ga
    konačno ćemo da očistimo ovu dekadu što nam kradu poklopce sa šahtova, otirače za obuću i ostale metalne predmete.
  • Vlad

    05.06.2012 08:37
    Mene kod ovakvih akcija najvise nervira jer se tu pojavi neki lik tipa Oliver Dulic koji pokupi jedan papiric od cokoladice da ga fotografisali, a onda da izjavu medijima i ode sa sa kolima kuci. Dok volonteri sa zadovoljstvom ciste ceo dan...

    A dzabe nama bilo kakve akcije kad su gradjani nekulturni i kada im je normalno da bace karton od pice na sred ulice jer ih mrzi da nose jer ne vide blizu kantu.

    Takodje bi mogli da posalju sve komunalne policajce da kupe to smece jer se smaraju ne radeci nista...
  • 05.06.2012 06:01
    Nije valjda da ce
    doci ekipa na celu sa Djilasom da cisti!
    p.s. slika BG a prica o NS slucajno ili...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti