Tuđmanov unuk nestao u Novom Sadu?

Unuk pokojnog predsednika Hrvatske Franje Tuđmana, tridesetdvogodišnji Igor Tuđman, navodno je nestao pre mesec dana u Novom Sadu.

Unuk pokojnog predsednika Hrvatske Franje Tuđmana, tridesetdvogodišnji Igor Tuđman, nestao je pre mesec dana u Novom Sadu, piše Blic.

On je poslednji put viđen u motelu "Prenoćište Stojić" u Partizanskoj ulici gde je došao sa suprugom Andreom. Izvor iz policije kaže da je bračni par došao u Novi Sad kako bi pokrenuli biznis, ali da je Igor naprasno napustio motel i od tada ga supruga više nije videla.

U policiji napominju da je Andrein hrvatski broj telefona nedostupan već danima, a da se na srpski broj javlja žena koja nema nikakve informacije o bračnom paru Tuđman.

"Tačno je da postoji prijava o nestanku hrvatskog državljanina tog imena. Mi smo sproveli istragu, obavili razgovore u motelu, a sada pokušavamo da kontaktiramo s gospođom koja je prijavila nestanak", kažu iz policije i dodaju da, iako postoje činjenice koje ukazuju na to da se vratio u Hrvatsku, oni još uvek ne odustaju od zvanične istrage.

Satiričnu verziju ove vesti pogledajte u novoj epizodi Teleplova ''Nestao Tuđman Igor''.

  • Dragan S.

    09.06.2012 11:01
    Tuđmanovi odavno rade u Srbiji...
    Ako se ne varam, Tuđmanova ćerka već odavno kupuje firme po Srbiji, Hrvati su se raširili biznisom po celoj Srbiji, a našim firmama ne dozvoljavaju da primirišu njihovo tle. Treba li da pitam ko im je to dozvolio???
  • Swan

    09.06.2012 09:04
    Da se kojim slucajem prezivam Seselj i odem u 'lijepu njihovu' na odmor,vikend..nebitno-odlucim se za Zagreb,recimo.Nemam tamo frenda za konak,imam para..pa izaberem hotel ili sl. gde se ostavljaju dokumenta na uvid!Pa zar mislite da bi docekao zoru??
  • Swan

    07.06.2012 18:33
    Nedge ce vec pronaci ostatke..pa jel je on lud da dolazi u NS posle svega sto je prezivela njegova bratija za vreme rukometa??!Kada se prijavis na recepciji,ostavis podatke,neko je nekom prosledio da doticni boravi 'tu i tu' i ekipa dosla da ga sredi!!Nemislite valjda da je pobego sa drugom zenom..hahaha!Nisam ekstrem,da se razumemo,ali svo svedoci desavanja u NS zadnjih par nedelja,tako da mislim da ovaj vise nije ziv!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti