Gužve zbog radova na Kaćkom mostu

Radovi na rekonstrukciji Kaćkog mosta počeli su popravkom njegove leve deonice, a posao će trajati do početka avgusta.

Radovi na rekonstrukciji Kaćkog mosta počeli su popravkom njegove leve deonice, a posao će trajati do početka avgusta.

Saobraćajne gužve na ovoj lokaciji očekuju se od danas, jer se zbog radova sva vozila preusmeravaju u desnu traku i propuštaju naizmenično pa se vozačima savetuje da koriste Temerinski most.

Kako navode iz Zavoda za izgradnju grada, odmah nakon završetka radova na Kaćkom mostu započeće rekonstrukcija Temerinskog, koja bi trebalo da traje kraće i bude gotova do septembra.

Radovi će biti obezbeđeni saobraćajnom opremom i signalizacijom.

  • re konstruktor

    09.06.2012 20:09
    ajde jovo nanovo
    Kacki most su radili pre godinu ili malo vise, temerinski nisu zavrsili do kraja, a klisanski ce da se srusi dok ova dva urade kako treba. U glavnom se rade rekonstrukcije istih deonica koliko mogu da primetim, a posle se hvale kilometrima uradjenog puta samo niko ne spominje da uvek rade jedno te isto.
  • Kladionicar za svoje novce

    08.06.2012 07:11
    Ajd u 1000 Evrica
    Svaki dan prelazim preko tog mosta i dobro se secam prethodne rekonstrukcije i koliko je trajala. Smem da se Kladim sa odgovornim iz Zavoda u 1000 Evra(al njihovih,ne firminih-nasih) da ga nece zavrsiti u roku!!!
    A zar Temerinski most nije skoro radjen?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti