Pompezno otvorena Dečija bolnica ostaje zatvorena

Iako je najavljeno da će od srede početi sa radom, vrata nove Poliklinike u Dečijoj bolnici do daljnjeg će ostati zatvorena.

Iako je najavljeno da će od srede početi sa radom, vrata nove Poliklinike u Dečijoj bolnici do daljnjeg će ostati zatvorena.

Razlog za odlaganje jeste činjenica da novoizgrađena zgrada namenjena lečenju najmlađih Vojvođana, još nije dobila upotrebnu dozvolu.

Portparol Instituta za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Dušan Vuković navodi da je odlaganje nastalo zbog sigurnosti pacijenata. "Zbog usaglašavanja tehničke dokumentacije i provere dodatnih bezbednosnih mera, otvaranje Dečje bolnice biće odloženo za kratak vremenski rok", kaže Vuković.

Novu zgradu pompezno je otvorio predsednik Vlade Vojvodine Bojan Pajtić pre više od mesec dana, svega nekoliko dana pre izbora.

  • novosadjan

    15.06.2012 01:23
    koko da ima upoterebnu dozvolu kad je niko nije ni trazio a inspekcija ce verovatno da ostri >>> na majstorima ako nesto podje po zlu kao u kontrastu svaki dan ga neko kontroliso a on uopste nije smeo da radi ???
  • Pop

    13.06.2012 09:18
    @ Deda75
    A kako Pajtić može da otvori Polikliniku koja nije završena. Objekat je zvanično završen kada se može predati na upotrebu, a to je kada ga prime sve inspekcije i izdaju upotrebne dozvole. Apsolutno mi nije jasno šta si hteo da kažeš. A poenta je da je Pajtić u svrhu predizborne promocije otvorio nezavršen objekat. Hoćeš reći da su ga možda jadnog obmanuli da je sve završeno.
  • 13.06.2012 08:55
    A vi ste nešto uradili?
    Toliko godina ste živeli bez te bolnice a sad se ložite zbog mesec dana odlaganja. Evo i ulice Lasla Gala i Alekse Šantića koja je raskopana pre izbora ali nije privedena kraju. Za to su vam isto verovatno krive demokrate iako oni nemaju nad tim nadležnost. Svi ostali su jaki kad je u pitanju ucenjivanje ali zato kad treba da se svali odgovornost ili krivica ... tu su Pajtić, Pavličić i ostale demokrate, koji su jedino nešto i radili i DA zbog toga i otvarali. Kad otvorite oči i shvatite ko radi u ovoj zemlji a ko zaista krade onda ćete možda i živeti bolje! Tako da Valerija kad ti verovatno nešto učiniš za tvoju ulicu, kraj ili grad ... verovatno ćeš i ti biti stručnjak za presecanje traka ;) Srećom postoji dovoljno ljudi u Vojvodini pa to zna i vidi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti