SNP otkazao sve predstave do kraja meseca

Srpsko narodno pozorište otkazalo je sve predstave do kraja meseca, čime je i završena sezona tog teatra.

Srpsko narodno pozorište otkazalo je sve predstave do kraja meseca, čime je i završena sezona tog teatra.

Kako je saopšteno, razlog su problemi sa rashladnim sistemom u zgradi.

U saopštenju se navodi da kupljene ulaznice publika može vratiti na blagajnu SNP-a.

  • 15.06.2012 07:57
    JO
    Najvaznije je i sva sreca da imas vremena da visis po forumima.Tu se zaradjuju pare.
  • Jo

    15.06.2012 05:42
    Probao ali ne ide-Anonimus
    Pošto sam privatnik od 94 probao sam svoje jučerašnje obaveze da " otkažem " da bi te poslušao i pogledao taj dj....e koje si naveo.Pod broj jedan nemam dugme na daljincu za tu tv stanicu izbrisao sam još davnih dana.A pod broj dva ne mogu da otkažem posao zato što ga radim za pare i zato što će onda moja porodica da trpi zbog toga.A ja ne mogu prosto kao neki da odem na blagajnu 30-tog i da me tu čekaju pare.Naučio sam da ih zaradim tako su me roditelji vaspitavali da pare ne padaju sa neba
  • 14.06.2012 22:30
    Selektivni otkazi
    U Snp-u ima barem 25% radnika viska, vecinom u administraciji, marketingu (i marketing postoji, mada se to po njihovim poslovnim rezultatima ne bi reklo) i odrzavanju. Svaka nova garnitura direktorcica i upravnika je menjala sistematizaciju i dovodila svoje likove na fantomska radna mesta. Buljuk "solista" u Operi nije videlo zavesu na sceni godinama...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti