Zaključao se u autu koji mu je odneo pauk

Taksista Miloš Ivanović provalio je danas u garažu "Parking servisa" i zaključao se u svoj automobil koji mu je odneo pauk.
Taksista Miloš Ivanović provalio je danas u garažu "Parking servisa" i zaključao se u svoj automobil koji mu je odneo pauk.

 

Kako kaže odatle može da izađe samo u svom automobilu ili na silu, jer novca za kaznu nema. Ivanović je oko 14 časova, pored svog obezbeđenja, ušao u dvorište Parking servisa u ulici Filipa Višnjića i zaključao se u svoj auto. Pošto mu nisu dozvolili da auto izveze blokiravši put vozilima odlučio je da ostane u automobilu, kako je rekao "do kraja" jer nema drugog izbora. Automobil taksiste pauk je odneo sa taksi stajališta kod Spensa, oko 12.30 časova, dok je on bio na obuci u Nacionalnoj službi za zapošljavanje.

Kako je rekao Mladen Bašić, iz saobraćajne inspekcije, to je učinjeno jer po Zakonu nije dozvoljeno parkiranje na taksi stajalištima, a taksisti moraju da budu u vozilu dok ga koriste.

Ivanovićevom ogorčenju kumovalo je i to što mu je i pre nekoliko meseci pauk odneo vozilo sa zelene površine, gde tvrdi da se nije nalazio i tada je platio 9.000 dinara. Cela njegova porodica živi od taksiranja jer drugi posao, kako kaže, ne može da nađe. Na poslednjem radnom mestu platu nije dobijao mesecima, a osim života, dodaje, nema više šta da izgubi.

  • 16.01.2014 23:53
    LJUDI UDRUZIMO SE DA STANEMO BANDI NA PUT
    Mislim da bi trebali da se udruzimo i da im konstantno unistavamo znakove koji obelezavaju parking zone za naplatu. Svakodnevno i neprestano. Kolega sa eksplozivom ima dobru ideju ali ne verujem da bi neko imao petlju za to. Za pocetak bi bilo dovoljno i ovo. Ko ima jos bolje ideje neka pise.
  • Pero

    16.06.2012 11:29
    Protekcije
    Ajde odite u Vase Pelagica svaki dan stoji crni JEEP i nikad njega ne dize pauk a sve ostale aute okolo dize redovno.
    Znaci dok ima protekcije ovima netreba placati iako redovno placam svaki parking.
    Pisali smo vec njima ali niko se nije toliko udostojio da nam odgovori.
  • Nema pravde, samo sila...

    15.06.2012 18:22
    Taraba - instrument naplate....
    Ajde da zanemarimo selektivnost odnošenja vozila i sve što ide uz to, da kažemo da odnose automobile po nalogu neke od ovlašćenih službi itd... Ali po kom osnovu smeju da zadrže automobil??? Ni po jednom... Nije spuštena rampa u parking servisu instrument naplate njihovih potraživanja... Lepo odeš po automobil, tražiš da ti ga vrate i da svoja potraživanja reše preko nadležnih službi. Ako ti ne vrate automobil na licu mesta zoveš policiju i prijaviš iznudu. BUDI UPORAN dok ne izađu i ne urade zapisnik. Videćeš da će ti vratiti auto.... Isti slučaj pre par meseci u BGDu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti