Dim isterao publiku iz sale na otvaranju Sinema sitija

Tokom sinoćnjeg otvaranja festivala Sinema siti u Novom Sadu desio se incident.
Tokom sinoćnjeg otvaranja festivala Sinema siti u Novom Sadu desio se incident.

Naime u toku projekcije filma "Osvajanje" o životu bivšeg francuskog predsednika Nikole Sarkozija, u sali Srpskog narodnog pozorišta počeo je da se oseća dim, prenosi portal svet.rs.

Preplašena publika istrčala je iz sale, a film  je potom i prekinut. Ubrzo nakon toga, kada su organizatori uvideli da ne preti opasnost od požara, nastavljena je projekcija filma, a deo publike se vratio u salu.

Naknadno je utvrđeno da se zapalio kontejner iza pozorišne zgrade, a klima uređaj je uvukao dim u salu.

Podsetimo da se u Novom Sadu pre nešto više od dva meseca desio požar u diskoteci Kontrast, kada je šestoro mladih ljudi izgubilo život, a nekoliko godina ranije požar u kafiću Laundž bio je koban po osmoro mladih ljudi.

  • Milan

    17.06.2012 14:57
    Skandal
    Bože dragi, klima uređaj uvukao dim od zapaljenog kontejnera!? A šta je inače uvlačio klima uređaj iz tog kontejnera dok nije bio zapaljen?
  • bojkot

    17.06.2012 13:39
    bojkot
    bojkot

    bojkot svega sto ne funkcionise kako treba

    bojkot

    ne cutati i precutkivati javasluk i nebrigu institucija

    bojkot i JAVNA KRITIKA su jedina sansa da se nesto menja
  • Dragan

    17.06.2012 12:36
    Pare, pare, pare, volim samo pare...
    Presmesan festival u kojem izgleda uzivaju samo organizatori. Medju hrpom filmova ima tri suvisla... Sve je super, tako se ponasao u SNP-u sinoc staf festivala...

    A sto se tice dima, tuzno je da nas o tome obavestava sajt koji se bavi Cecom i Stojom... Gde smo mi to dospeli...Ima li kraja dnu na koje padamo...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti