Otkačila se barža na Ribarcu

Jedna od barži u blizini Ribarskog ostrva danas se otkačila i uznemirila posetioce popularnog Ribarca.
Jedna od barži u blizini Ribarskog ostrva danas se otkačila i uznemirila posetioce popularnog Ribarca.

Ipak, Lučka kapetanija je brzo reagovala i rešila ovaj problem.

Šef Kapetanije Boris Oreb, kaže za Novine novosadske da je “barža dovedena pod kontrolu”, te da nije predstavljala opasnost po plivače, kao ni po druge učesnike rečnog saobraćaja na Dunavu. On napominje da su tri broda prispela u pomoć prilikom "hvatanja" barže i da je reč o "rutinskoj intervenciji".

"Dešava se i noću da barža pobegne, ali tada, naravno, građani to ne primete. Ovoga puta javljeno nam je i brzo smo odreagovali. Situacija je pod kontrolom, a može doći do neželjenih efekata jedino kada se barža na vreme ne uhvati i ne priveže. Brodovi su na terenu obavili svoje i nema opasnosti po dunavski saobraćaj i njegovu bezbednost od ove barže", rekao je Oreb.

  • I HAAA HHAAAAA

    21.06.2012 19:55
    bogami,baš je pobesnela ta barža.vidiš ti to, da umeju ne samo danju da pobegnu,nego i noććććću!?valjda su druge obuzdali- ono iz lučke kapetanije
    ?SONJAAAAAAAAAAAAA,PRIMI RUDUUUUUUU.!
  • Burger King

    21.06.2012 19:43
    Hvala Bogu da je sve OK. Baš je bilo napeto danas.
  • Bane

    21.06.2012 19:35
    Jaooo
    Evo i ja sam se toliko uznemirio da sad moram na jednog pivkana:)))
    Uzdravlje dragi sugrađani!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti