Pajtić: Uskoro pokrajinska vlada

Pregovori oko formiranja nove pokrajinske vlade još nisu gotovi, ali će uskoro biti privedeni kraju, izjavio je predsednik Vlade Vojvodine Bojan Pajtić.

Pregovori oko formiranja nove pokrajinske vlade još nisu gotovi, ali će uskoro biti privedeni kraju, izjavio je predsednik Vlade Vojvodine Bojan Pajtić.

On je naveo da su razgovori Demokratske stranke sa Savezom vojvođanskih Mađara završeni i da je sa njima postignut dogovor, a da se trenutno razgovara sa Socijalističkom partijom Srbije i Ligom socijaldemokrata Vojvodine. Prema njegovim rečima, razgovori o pokrajinskoj vladi neće zavisiti od situacije u Beogradu i koalicije na republičkom nivou, jer u Vojvodini Demokratska stranka i sama može da formira većinu.

"Situacija u Skupštini Vojvodine je znatno drugačija od one u republičkom parlamentu, gde DS može da formira vlast samo uz pomoć koalicionih partnera. Naš plan je da Vladu Vojvodine napravimo u što je moguće kraćem roku, jer nema potrebe odugovlačiti kada je većina toliko očigledna", rekao je Pajtić i dodao da je jedan od ciljeva da buduća pokrajinska vlada ima manje sekretarijata.

  • Овај коментар

    27.06.2012 08:44
    слави премијера Пајтића
    Какве теорије завере, какав Бодрум. Бодрум не постоји! Живела влада!
  • Toma

    25.06.2012 06:01
    Pa
    I šta će te sad kukavna vam majka , nego jel se vratio Ćanak ili ti Daba sa tamburica festa ?? ! ako nije da sčekamo isto će nam biti ,možda i uštedite nešto??
  • ceca

    22.06.2012 17:14
    Sto bi moja baba rekla, nama fali usrana motka.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti