"Klip" najbolji na Sinema sitiju

Film "Klip" rediteljke Maje Miloš proglašen je najboljim u selekciji "Nacionalna klasa" na festivalu Sinema siti, koji je sinoć zatvoren dodelom nagrada u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu.
Film "Klip" rediteljke Maje Miloš proglašen je najboljim u selekciji "Nacionalna klasa" na festivalu Sinema siti, koji je sinoć zatvoren dodelom nagrada u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu.

 



Nagrada za najboljeg reditelja pripala je Miroslavu Momčiloviću za film "Smrt čoveka na Balkanu". Za najboljeg glumca proglašen je Emir Hadžihafizbegović, a najboljom glumicom proglašena je Nada Šargin.

Festivalska publika odlučila je da nagradi film "Parada" Srđana Dragojevića. Festival je tokom osam dana predstavio 100 filmova, kroz četiri takmičarske i isto toliko revijalnih selekcija.

  • Selene

    16.08.2012 15:24
    KLIP
    Moze film da bude nagradjivan koliko zelite,ali ja licno ne vidim nikakvu satisfakciju u ovom filmu,vec samo gadjenje i zalost.Dokumentarac sigurno nije,iako se ovakve stvari nazalost desavaju ne samo u Srbiji vec i u ostalim zemljama.Da tuge bude jos veca,dete koje igra glavnu ulogu u ovom filmu ima samo 15 god,iako kazu da nije ucestvivala u eksplicitnim scenama,mora da smo svi mi slepi koji smo odgledali film i videli je bas u tim scenam u kojima navodno nije bila ona.Dok sam gledala fim zapitala sam se sta li rade roditelji i kakvi su to roditelji kada ne vide stanje u kojem su njihova deca,a sad se pitam kakvi li si roditelji od ove male koji su je podrzali i dozvolili da da snimi ovakav film.Svaka im cast...Bas zbog takvih,deca ne samo da su ovakva,nego ce biti jos gora...Surova istina...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti