Butorović s navijačima o tuči na Štrandu

Predsednik fudbalskog kluba "Vojvodina" Ratko Butorović vodio je juče višečasovne razgovore sa predstavnicima navijačke grupe "Firma", a povodom tuče dve grupe navijača na Štrandu u kojoj je više lica povređeno.
Predsednik fudbalskog kluba "Vojvodina" Ratko Butorović vodio je juče višečasovne razgovore sa predstavnicima navijačke grupe "Firma", a povodom tuče dve grupe navijača na Štrandu u kojoj je više lica povređeno.

 

"Butorović je istakao da će na stadionu od početka nadolazeće sezone biti uvedene rigoroznije kontrole, kao i da pirotehnika više nije dobrodošla na „Karađorđe“, ni na našoj, ni na gostujućoj tribini. On je takođe rekao da će se narednih dana sastati sa vođama mlađih navijačkih grupa koje imaju reputaciju problematičnih i pokušati da ih, kako je rekao, smiri i urazumi", kaže za "Novine novosadske" jedan od vođa navijača, koji je želeo da ostane anoniman.

Na sastanku je, između ostalog, bilo reči i o predstojećem prelaznom roku i ambicijama u šampionatu, a stav kluba je da ne treba očekivati zvučne transfere i bombastična pojačanja, već će se Vojvodina mahom fokusirati na mlađe snage i igrače iz svog pogona. Takođe, kako navodi naš sagovornik, Butorović je izjavio da će ova sezona biti "prelazna", a da se prava Vojvodina očekuje 2014. godine, kada će klub, na stogodišnjicu, pokušati da napadne oba domaća trofeja.

Podsećamo, Butorović je polemiku sa "Partizanom" i Fudbalskim savezom Srbije posle skandaloznog finala kupa u Beogradu koje je završeno napuštanjem terena od strane "lala" prekinuo uz obrazloženje "da ne želi da još neko izgubi glavu zbog fudbala", aludirajući na smrt Dejana Dimitrijevića Lonca, koji je pre nekoliko godina poginuo u sukobu "Firme" i "Grobara".

  • Mamut

    26.06.2012 19:08
    Setimo se, ponavljam,
    ovo mnogo govori o Kravicima, Jovanovicima, Cankovima... vlasti... njihovom interesu za bolje sutra...

    http://www.blic.rs/Vesti/Vojvodina/111738/Grad-bez-resenja-za-ruglo-na-stadionu
  • Abadon

    26.06.2012 13:53
    ne ve ru jem
    Kakav fakin' 'vodja navijaca'! Ciji vodja? Gde ih vodi??? ALO! To bre treba da se hapsi odma i sad a ne da se sa njima razgovara i "urazumljuje". Prosto ne mogu da verujem da postoje vodje navijaca sa kojima se o bilo cemu pregovara ili razgovara... Smrt mozga
  • 26.06.2012 08:16
    da li ih on tome uči?!?
    Pogledajte mu okruženje na slici. Hajde pogodite ko je tu telohranitelj gdina BB a ko pravi prijatelj ili normalni navijač.
    Na jednom skorašnjem derbiju neki nesrećnik je greškom mislio da može vikati "dole uprava". Gdin BB ga je zapazio i pokazao prstom ljudima iz svog okruženja. Epilog: po završenoj utakmici nesrećnik se vraća kući i ispred Merkatora iskaču ti isti "ljudi iz okruženja" iz džipova (koje su verovatno teškim radom zaradili) i nesrećniku rukama, nogama i pesnicama objasne da nije civilizovano na utakmici vikati "dole uprava"... Hvala Vam gdine BB na lekciji. Samo vi objasnite "klincima" kako treba da se ponašaju!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti