Humanitarni koncert za pomoć maloj Milici Jovanović

Humanitarni koncert za pomoć Milici Jovanović održaće se u subotu, 30. juna u kafe klubu "New Yard".
Humanitarni koncert za pomoć Milici Jovanović održaće se u subotu, 30. juna u kafe klubu "New Yard".

U programu učestvuju "Laloši" sa i "Duca & Happy Hippy".

Ulaznica košta 150 dinara, a koncert počinje u 21 čas.

Milica Jovanović je osmogodišnja devojčica iz Novog Sada, koja se do svoje osme godine susrela i borila sa mnogobrojnim zdravstvenim problemima (krvarenje i ciste na mozgu, krvarenje na očnom dnu, Chron - lbd, imala je dve operacije na stomaku, pet operacija očiju, teške terapije,...).

Zbog teškog krvarenja i cisti na mozgu stvorile su se zone leukomalacija, glialnog intenziteta, zbog kojih ima epilepsiju aliu i ADHD sindrom sa poremećajem pažnje. Da bi išla u redovnu školu, Milica mora da ide na treninge mozga, koji su veoma skupi i pije lekove koji se kupuju u inostranstvu.

Zbog nagle promene ponašanja i pogoršanja zdravstvenog stanja, nedavno su joj urađeni magnet i ct mozga gde je prikazano da se leukomalacije u beloj masi proširuju i sve su bliže centrima u mozgu. Postoji mogućnost da budu zahvaćeni svi centri (za ravnotežu, govor, disanje...). Na žalost, u Srbiji se niko ne bavi ovom problematikom. Jedini spas za Milicu je odlazak u KBC u Zagrebu. Milicina mama nije  u mogućnosti da plati preglede i dalje lečenje u Zagrebu, koje je zakazano za 12. jul ove godine.

  • S.

    02.07.2012 07:48
    Vrlo sam razocaran brojem ljudi koji se pojavio..
  • bre

    27.06.2012 05:39
    Imaš para, imaš i lekara. Nemaš para, neeeeext :( :( :(
  • Bilja

    26.06.2012 20:31
    -
    Postoji grupa na facebook-u "Pomozimo Milici Jovanovic da ima bezbrizno detinjstvo", pa tamo mozete potraziti vise detalja. Tamo su i ziro racuni i sve akcije koje su organizovane.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti