Za vreme Exita više spasilaca na Dunavu

Tokom Exit festivala, koji se održava od 12. do 15. jula, Društvo održivog razvoja Dunav postaviće spasilački čamac kod Varadinskog mosta, kako bi sprečili nesreće.

Tokom Exit festivala, koji se održava od 12. do 15. jula, Društvo održivog razvoja Dunav postaviće spasilački čamac kod Varadinskog mosta, kako bi sprečili nesreće.

Predsednik upravnog odbora ovog društva, Dušan Krstić, kaže za Radio 021 da je ideja za ovakvu akciju potekla zbog učestalih davljenja u rekama i da će zbog toga spasioci dežurati  24 sata dnevno.

"Već duže vreme se na delu Dunava kod Varadinskog mosta dešavaju nesreće koje su na ivici da se završe tragično. Prethodnih godina bilo je slučajeva da su posetioci Exita skakali sa mosta, a opasnost je najveća u noćnim časovima i tada ćemo posebno voditi računa o kupačima", rekao je Krstić.

  • Sumnjicava Sosa

    04.07.2012 17:00
    Koje drustvo?
    Iyvinjavam se, ja nikad nisam cula za ovo drustvo? Da li je ovo udruzenje? Registrovano u APR-u? Osnovano kada? I vec objavljena vest na Radio021? Pa ja znam barem 100 udruzenja koja postoje vise od 10 godina i nikad nisu bila ovde reklamirana... Nego ajmo ljudi, ko je Dusan Krstic i ovo udruzenje? Dobili sredstva od nekog? Kako? Ako nisu registrovani u APR-u ne postoje kao pravno lice i NE MOGU da dobijaju donacije... Hm... vidim ja da stvarno DRYAVNI REVIYOR bi trebao da zaposli sve one vredne zene koje su pootpustali po bankama jer izgleda ni u poreskoj ni kod revizora ni kod tuzilastva niko izgleda nista ne zna da radi...
  • Maki

    01.07.2012 19:06
    A sta ce raditi recna policija Novog Sada?
  • Maki

    01.07.2012 19:03
    Samo malo obavestenje ja jesam donekle protivnik EXITa, jer se ubih radeci ali sagledao sam i drugu stranu, dok EXITa nije bilo ne internetu u svetu se nije znalo gde je N. Sad, a pogledaj sada internet bilo koja svetska mreza zna gde se nalazi N. Sad, a i u kojoj zemlji. Znam da nisu svi zadovoljni prilikom rada i zarade u vreme EXITa, ali sam siguran da 70 posto ljudi jeste iako o tome nece da se izjasnjavaju, a sto se politicara necu da komentarisem, jer kad tad ce i njima zbog lopovluka (ako toga ima) doci crni petak!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti