Prvi regionalni "Sajam mladih"

Sajam omladinskog turizma "Sajam mladih" (Youth Fair) biće održan na Trgu slobode od 10. do 12. jula.

Sajam omladinskog turizma "Sajam mladih" (Youth Fair) biće održan na Trgu slobode od 10. do 12. jula.

Tokom tri dana sajma gosti će moći besplatno da pogledaju nastupe grupa Van Gogh (10. jula), hora Viva Vox i Modestep (11. jula), slušaju predavanja profesora sa novosadskog Prirodno-matematičkog fakulteta, ali i prestižnog London School of Economics. Moći će da prisustvuju i prezentacijama regionalnih turističkih organizacija i agencija.

Cilj sajma je upoznavanje što većeg broja mladih ljudi sa interesantnim destinacijama i festivalima širom regiona. "Cilj sajma je da okupi najznačajnije predstavnike industrije zabave i turizma jugoistočne Evrope, ali i šire. Ponosni smo da ćemo već u prvoj godini sajma imati učesnike iz preko deset zemalja i zaista najznačajnije festivale, klubove, sportske destinacije i sve one zanimljivosti koje privlače mlade ljude", kaže jedan od organizatora, Dušan Kovačević.

Youth Fair organizuju Exit tim i Turistička organizacija Novog Sada (TONS), uz podršku Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja Srbije. (Ivona Temešberger)

  • Rainy

    07.07.2012 22:07
    Kakva sjajna Exit izmišljotina!#Aplauz
  • 07.07.2012 16:24
    Omladina
    Za par godina na sajmu mladih ce biti i Krkobabic! a to nikog ne brine... samo da se peru pare i prodaje magla!!!
  • nece

    07.07.2012 14:34
    @Man Not Machine
    Jos jednom, nece. Pitas suvisna pitanja. Gde zakona nema, tj. korupcija je jedini univerzalni zakon - novac je moc. Ova misteriozna organizacija ima mnogo love. Gde ima, tu se i prosipa. A prosipa se na prava mesta. U daljem toku to ide tako da se ima sve vise. I sve se vise moze kupiti. Ja ne vidim resenje za ovaj zacaran krug. U mojoj struci, zacaran krug vodi do smrti organizma. Kad malo bolje i pogledam, ova drzava i lici na jedan ozbiljno bolestan organizam koji polako i bolno umire.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti