Od nedelje ograda oko Egzitovog kampa

Deo ograda koje će deliti Egzitov kamp od ostatka Štranda postavljen je, a deo kupališta u kom će se kamp nalaziti biće zatvoren od nedelje.

Deo ograda koje će deliti Egzitov kamp od ostatka Štranda postavljen je, a deo kupališta u kom će se kamp nalaziti biće zatvoren od nedelje.

U Egzitu kažu da će, zbog redovnih posetilaca Štranda, deo u kom će se nalaziti kamp biti zatvoren tek u nedelju i tada će početi radovi.

Posetioci Štranda s kojima smo razgovarali uglavnom nisu oduševljeni što će plažu deliti sa egzitovcima.

Pored redovnih infrastrukturnih objekata koji se nalaze na ovom kupalištu, u kampu će biti obezbeđeno još 30 toaleta, 40 tuševa i 50 česmi. (Ivona Temešberger)

  • Roštilj

    09.07.2012 09:07
    '...tamo imaju i hranu i piće koji se distribuiraju preko exit-a...'

    Aha, Exit im distribuira i čokoladu, onu što mrmot pakuje. Ljudi po tvrđavi jedu Exitove splačine i plaćaju Exitove cene pića zato što moraju, ali ostatak vremena sigurno ne sede u kampu i kusaju šta im se turi pod nos. Prođi malo kroz grad te nedelje pa vidi kako posluju novosadski ugostitelji, svi do jednoga. U pitanju jesu sigurno stotine hiljada evra.
  • Laza

    09.07.2012 07:27
    Bezveze ili sa vezom
    Posle toliko godina postojanja ,,Festivala" Exita ,Tim koji vodi (u prevodu mažnjava) exit nije hteo da u saradani sa gradom -lokalmom upravom ,predvidi, izgradi i opremi mesto za kamp exitaša koji bi uzgred mogao da se upotrebljava i za druge svrhe (jer bi bio u vlasništvu grada )i organizovanju i drugih manifestacija .Ovako ostaje da je sve ovo vrlo vrlo sumnjivo i stalno se ponavlja i širi antagonizam između građana , za one koji su za exit i one protiv njega ,to nam sad najmanje treba.A ovo sa štrandom (svinjarija ) koja preliva čašu.
  • G

    08.07.2012 10:16
    @Ne Sviđa - odselite se iz grada, privatna preduzeća koja nelegalno stiču dobit imaju veća prava od vas. @Anonimus - draga sugrađanko, probajte da posetite još neku državu na ovoj planeti - osim što bi vas to sprečilo da lupetate o "velikom gradu", zaprepastiće vas i kad vidite da u tim državama svoje spomenike kulture čuvaju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti